Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Megvan a partner, ez gyors volt, már tárgytalan, köszönjük.
(Ez egy válasz 024Aspen üzenetére (ma 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:38

Sziasztok,
Holnap estére (18óra) Szombathelyen pár, igényes pasit keresne, fogadni és menni is tudunk.
Érdeklődés privátban!
Holnap estére (18óra) Szombathelyen pár, igényes pasit keresne, fogadni és menni is tudunk.
Érdeklődés privátban!
Sziasztok,
Érdeklődés privátban!
Érdeklődés privátban!
Sziasztok!
Csütörtök estétől vasárnap reggelig Egerben leszek!
Pár,hölgy társaságát keresném..tartalmas sexre!
Csütörtök estétől vasárnap reggelig Egerben leszek!
Pár,hölgy társaságát keresném..tartalmas sexre!
Sziasztok! Találkozni merő párt keresek.
Hőkamerás videó kit izgatna? Intelligens férfi vagyok. Privátban ismerkednék.
Sziasztok.
Érett part keresek. 30 eves pasikent. Urom, Pilisvorosvar, illetve Pest vonzaskorzet.
Érett part keresek. 30 eves pasikent. Urom, Pilisvorosvar, illetve Pest vonzaskorzet.
Párokkal ismerkednék Üllö , Monor , Pilis környéke ( 28 éves pasi vagyok )
Párokkal,lányokkal kalandoznék , napközben helyem is van !
Helló keresünk egy férfi beszállót hármasra.Szakáll bajusz melkasszőr kizáró ok.Csak a közelünkből.
Párhoz csatlakoznék, Üllö , Monor , Pilis környéke .. 28 éves pasi vagyok magára igényes átlag testalkatú
Budapesten kukkolnék párokat vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is. Utazni tudok!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Párokhoz csatlakoznék 28 éves magára igényes pasi vagyok Monor és Pilis környéke

Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok!
Gyönyörű a hölgy! Szívesen beszállnék hozzátok! (Ez egy válasz messi25 üzenetére (ma 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:12
Gyönyörű a hölgy! Szívesen beszállnék hozzátok! (Ez egy válasz messi25 üzenetére (ma 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Pasit keresünk 3.nak aki szereti az érzéki sexet , izmos és legalább 17 cm es mérettel rendelkezik .
Puszi !
Pasit keresünk 3.nak aki szereti az érzéki sexet , izmos és legalább 17 cm es mérettel rendelkezik .
Puszi !
Ma dun hölgy v pár aki kalandozna? Bp
28 éves pasi vagyok szívesen csatlakozom Monor és Pilis környéke
Sziasztok! Nagy mérettel rendelkező, igényes pasiként keresek párt közös kalandokra (hármas,cuckold stb) heteró alapon. Utazni tudok. Privátban keressetek.
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén lenne esetleg nap közben ráérő hölgy vagy pár? Szívesen találkoznék! Keressetek nyugodtan!
Hú, de gyönyörű a hölgy!
(Ez egy válasz Angel88 üzenetére (tegnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:54

Sziasztok, parommal, paromnak, o elvezetere keresunk 2, vagy akar tobb ferfit is 25-50 ev kozott. Parokat is keresunk de csak ha ti is szeretitek a tobb ferfis felallast. Ferfi hetero,lanyok bi elfogadott.