Párokkal ismerkednék Üllö , Monor , Pilis környéke ( 28 éves pasi vagyok )
Párokkal,lányokkal kalandoznék , napközben helyem is van !
Helló keresünk egy férfi beszállót hármasra.Szakáll bajusz melkasszőr kizáró ok.Csak a közelünkből.
Párhoz csatlakoznék, Üllö , Monor , Pilis környéke .. 28 éves pasi vagyok magára igényes átlag testalkatú
Budapesten kukkolnék párokat vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is. Utazni tudok!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Párokhoz csatlakoznék 28 éves magára igényes pasi vagyok Monor és Pilis környéke

Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok!
Gyönyörű a hölgy! Szívesen beszállnék hozzátok! (Ez egy válasz messi25 üzenetére (ma 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:12
Gyönyörű a hölgy! Szívesen beszállnék hozzátok! (Ez egy válasz messi25 üzenetére (ma 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Pasit keresünk 3.nak aki szereti az érzéki sexet , izmos és legalább 17 cm es mérettel rendelkezik .
Puszi !
Pasit keresünk 3.nak aki szereti az érzéki sexet , izmos és legalább 17 cm es mérettel rendelkezik .
Puszi !
Ma dun hölgy v pár aki kalandozna? Bp
28 éves pasi vagyok szívesen csatlakozom Monor és Pilis környéke
Sziasztok! Nagy mérettel rendelkező, igényes pasiként keresek párt közös kalandokra (hármas,cuckold stb) heteró alapon. Utazni tudok. Privátban keressetek.
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén lenne esetleg nap közben ráérő hölgy vagy pár? Szívesen találkoznék! Keressetek nyugodtan!
Hú, de gyönyörű a hölgy!
(Ez egy válasz Angel88 üzenetére (tegnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:54

Sziasztok, parommal, paromnak, o elvezetere keresunk 2, vagy akar tobb ferfit is 25-50 ev kozott. Parokat is keresunk de csak ha ti is szeretitek a tobb ferfis felallast. Ferfi hetero,lanyok bi elfogadott.
Sziasztok! Írtam privátba
(Ez egy válasz tomitimik üzenetére (ma 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:30

Sziasztok! 20-30 éves korig keresünk srácot hölgytagunk örömére, vibered legyen és tudj utazni! Diszkréció ápoltság adott és elvárt!
Sziasztok! 20-30 éves korig keresünk srácot hölgytagunk örömére, vibered legyen és tudj utazni! Diszkréció ápoltság adott és elvárt!
Sziasztok,
Ápolt, igényes potens, masszírozni tudó pasiként Hölgyet vagy Párt fogadnék ma Szombathelyen, de ha úgy adódik utazni is tudok!
Ápolt, igényes potens, masszírozni tudó pasiként Hölgyet vagy Párt fogadnék ma Szombathelyen, de ha úgy adódik utazni is tudok!
Sziasztok kèt 45 éves pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .17 18 cm intim.lehetöleg Pest megyèben .csak hetero alapon .WhatsApp 702126764 vagy írj itt
Sziasztok!Párral ismerkednék akik férfit keresnének
Sziasztok !
Puszi !
Puszi !
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !