Szép napot. Párt hölgyet keresek adatlapom alapján. Akár kis szabadtéri program is.
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Sziasztok,
Extrém potens pasiként csatlakoznék párokhoz az adatlapom szerint!
Utazni es fogadni is tudok.
Sziasztok,
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Parhoz csatlakoznék, akar a mai napon is. Utazás megoldható, de fogadni is tudok.Akar a szabadban, autós kalandra is vevő vagyok.
Sziasztok! Adatlap alapján keresnénk……
Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Sziasztok!
Hétfő délután ráérő hölgyet vagy párt keresek.
Igényes diszkrét hetero pasi vagyok.
Sziasztok!
Sziasztok!
Budapest és környékén ma este?
Sziasztok! Ma kora estére (7 korul) keresünk magára igényes, nagyobb mérettel rendelkező férfit/férfiakat fiatal párhoz.
35 éves kor alatt keresünk. Ha magadra ismersz, írj privátban.
35 éves kor alatt keresünk. Ha magadra ismersz, írj privátban.
Sziasztok! Feleséget , Barátnőt kényeztetnék a férje , párja előtt . Cuckold , dogging , Wife sharing, vagy szeretkezés is. Hétköznap kora este is. Utazni tudok, s hellyel rendelkezem! Balatonfüred és környéke!

Pécsen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére hetero alapon.
Sziasztok! Mezőkövesd kőrnyékén ismerkednék párokkal!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
kisméretű férfi/pasi párhoz ?
Sziasztok! Olyan Házaspárt keresek Szabolcsból akikkel lehet ismerkedni tartós diszkrétre Írjatok levelet köszönöm