Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok,
Napközbeni, illetve hétvégi szabadidővel keresek hosszútávra párt, esetleg egyedülálló hölgyet aki nyitott a többesre.
Diszkréció fontos, és elvárt.
Napközbeni, illetve hétvégi szabadidővel keresek hosszútávra párt, esetleg egyedülálló hölgyet aki nyitott a többesre.
Diszkréció fontos, és elvárt.
Sziasztok! Harmadikat keresünk szilikonos mellű barátnőm és én. Instán lehet jelentkezni k.felix1992
Sziasztok
Párt keresek hajózni a Tisza-tóra.
Délutáni órákban vagy hétvégén lehetne a vízen eltölteni pár órát
Olyan írjon aki el is jön
Párt keresek hajózni a Tisza-tóra.
Délutáni órákban vagy hétvégén lehetne a vízen eltölteni pár órát

Olyan írjon aki el is jön

Ma délelőtt székesfehérváron párt meglátogatnék.
Csak a belvárosi rész!
Csak a belvárosi rész!
50-es 60-as bihpárral ismerkednékJászberény és környékén orális örömökre
Sziasztok Házibarátot keresünk adatlapunk alapján PM
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Az idézet........
(Ez egy válasz jami87 üzenetére (tegnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:31

Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
60+ feletti párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén. 40-es ápolt, igényes hetero pasi.
Érzéki nőt, párt keresek Gyuláról!
sziasztok ma vagy holnap szivesen csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon ha felkeltetem az érdeklödést irjatok fiatal és izmos vagyok
Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Kedves párok!
Párhoz csatlakoznék,akár rendszeresen!
Melyik pár női tagja nyalatatnà ki magát jó hosszasan és alaposan mindkét bejáratàt én 33 f írj privátban Győr és környéke
Hölgyeket párokat maszíroznék budapesten
Sziasztok. Holnap az Egerszalóki Saliris Hotelben leszünk, Párként ünnepeljük az évfordulónkat. Szívesen vennénk nagyobb méretű igényes férfi közeledését.
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google chat van. Írjatok bátran!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google chat van. Írjatok bátran!
Szép napot!
Önmagára odafigyelő, potens pasiként a napokban estére/éjszakára Szombathelyen Hölgyet vagy Part keresnék.
De, ha csak egy masszázsra vágysz, az is megoldható, írj nyugodtan.
Fogadni tudok, de utazás sem gond részemről.
Önmagára odafigyelő, potens pasiként a napokban estére/éjszakára Szombathelyen Hölgyet vagy Part keresnék.
De, ha csak egy masszázsra vágysz, az is megoldható, írj nyugodtan.
Fogadni tudok, de utazás sem gond részemről.
Holnapra keresek párt napközbeni találkozóra, nudizásra!