Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Sziasztok mai napon tervezünk Tatabányán kirándulni olyan magára igényes hetero pasit keresünk
akinek lenne kedve csatlakozni hölgy örömére.Fontos hellyel rendelkező írjon csak....Viberen egyeztessünk írj privátban
számot....
akinek lenne kedve csatlakozni hölgy örömére.Fontos hellyel rendelkező írjon csak....Viberen egyeztessünk írj privátban
számot....
Révfülöp és környékén párral ismerkednék.
Sziasztok, hétvégére Budapesten, péntekre vagy szombatra keresünk
Hetero alapon fiatal srácot harmadiknak.Ha izgatnak a szexy széparcú MILF-ek akkor írj ránk. Ideális jelöltünk max. 30 éves, jóképű, magas , sportos, ne legyen nádszál. A legfontosabb hogy átlag feletti mérettel rendelkezzen. Ha kezdő vagy nem gond jó kezekben leszel
Hetero alapon fiatal srácot harmadiknak.Ha izgatnak a szexy széparcú MILF-ek akkor írj ránk. Ideális jelöltünk max. 30 éves, jóképű, magas , sportos, ne legyen nádszál. A legfontosabb hogy átlag feletti mérettel rendelkezzen. Ha kezdő vagy nem gond jó kezekben leszel

Kedves párok és hölgyek!
A jövő hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar
Köszönöm, hogy elolvastad!
A jövő hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar
Köszönöm, hogy elolvastad!
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének… Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék! smile Helyem van!Írjatok
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk kamusok tipli Ma 10 ora felé
Sziasztok! Mai napon ràérő pàrt keresek, akik keresnek maguk mellé egy pasit.Utazas megoldható bizonyos távon belül.
Sziasztok.Sportos, ápolt, 30 körüli férfi vagyok. Ma (aug. 2.) Szolnok környékén szívesen csatlakoznék diszkrét, nyitott párokhoz vagy egy hölgyhöz kizárólag alkalmi, kötetlen találkozó céljából.
Csak személyes találkozó érdekel, üzenetváltgatás nélkül. Kulturált, igényes, tiszta vagyok ugyanezt keresem a másik oldalon is.
Ha szimpatikus vagyok, írj privátban, és egyeztessünk.
Csak személyes találkozó érdekel, üzenetváltgatás nélkül. Kulturált, igényes, tiszta vagyok ugyanezt keresem a másik oldalon is.
Ha szimpatikus vagyok, írj privátban, és egyeztessünk.
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is!
Utazni tudok, Viber és egyéb van! Írjatok bátran!
Utazni tudok, Viber és egyéb van! Írjatok bátran!
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát a mai nap. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha szimpatikusnak találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Heves megyében, Eger környékén augusztus közepére keresünk párommal hellyel rendelkező srácot, vagy srácokat.
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok!
Ma este pàrral ismerkednék ...
Budapesti sportos, joképűnek tartott 37 éves tapasztalt férfi vagyok
Jelige :mindent a testnek

Ma este pàrral ismerkednék ...
Budapesti sportos, joképűnek tartott 37 éves tapasztalt férfi vagyok
Jelige :mindent a testnek

Sziasztok!
Vasárnap estére keresek párt, hölgyet Budapest és környékén.
Vasárnap estére keresek párt, hölgyet Budapest és környékén.
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz vasárnap estefelé hétfőn egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Vas megye