Elhanyagolt férj titkos sexkapcsolatra keres párt hosszú távon.
Mikkr megláttam az adatlapod azt hittem McIsti van itt köztünk.
(Ez egy válasz Bestnick üzenetére (tegnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello. Neked van csinos szexy fekete haju barátnöd es szeretnél 3-as-ozni még egy pasival? Igy erted mert eléggé nem jol irtad meg ezt ide ki!
(Ez egy válasz Bestnick üzenetére (tegnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest 11ker. Csinos s sexi feketehajú barátnő 3ss ma este-éjszaka !!!
Párt keresek hármasra,vagy feleséget kényeztetnék,akár a párja elött is!
sziasztok
mi 25 28 32 éves sportos potens ápolt normális hetero barátok vagyunk hölggyel (házas)párral szívesen ismerkednénk gang-bang és bukkake találkákra igényes találkahellyel rendelkezünk
irjatok ránk bátran privátban
mi 25 28 32 éves sportos potens ápolt normális hetero barátok vagyunk hölggyel (házas)párral szívesen ismerkednénk gang-bang és bukkake találkákra igényes találkahellyel rendelkezünk
irjatok ránk bátran privátban
Ma valaki zalakaros?
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok .. 28 éves magára igényes pasi vagyok !! Pàrhoz csatlakoznék !! Pilis - Monor környéke
Párhoz csatlakoznék ma este!
Sziasztok.
Bpi 38éves pasi 187/100 sportos 19cm / párokat lányokat keresek kellemes időtöltésre Bp-en. smile
Bpi 38éves pasi 187/100 sportos 19cm / párokat lányokat keresek kellemes időtöltésre Bp-en. smile
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok!
Mostanában keresném párok társaságát. 29 éves, Budapesten élő srác vagyok, többes tapasztalattal.
Írjatok bátran, és ismerjük meg egymást, beszéljük meg a részleteket!
Mostanában keresném párok társaságát. 29 éves, Budapesten élő srác vagyok, többes tapasztalattal.
Írjatok bátran, és ismerjük meg egymást, beszéljük meg a részleteket!
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, holnapra keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének…
Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék!
Helyem van!Írjatok

Sziasztok,
Szívesen csatlakoznék!! (Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 07. 25. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen csatlakoznék!! (Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 07. 25. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok olyan pasi van e itt akit izgatná ha elotte hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Kecskemét pár fiúkat keresünk ma
Sziasztok. 29 éves srác vagyok. Ma Párhoz csatlakoznék.
Utazni és fogadni is tudok.
Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek hosszútávú kapcsolatra! Saját lakásom van egy Pápa mellett lévő faluban és ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Pasit keresünk Aug 1 estére. Leginkább hosszú távon szeretnénk talalni partnert. Irj rank miutan elolvastad a bemutatkozásunk.