Ma este Nyírbátorban Charlie koncert közben, után hölgy, vagy pár heteró alapon huncutkodna?
Sziasztok! Ismerkedni szeretnénk komoly megbízható pasival. Természetesen tartósra keresünk partnert! Csaba/barby
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ma 12 óra után pár aki még csatlakozna,nudizás meztelenkedés,medencézés,hideg italok,zene,sex,sex sex kellemes környezetben.Akár kezdő nudisok is.Heves megye poroszló
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok szombat délutàn Egerben leszünk , a környékéről keresünk fiatal pasit/ pasikat
üzenj

Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok! Ápolt, igényes, diszkrét hetero férfiként, párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Eger, Gyöngyös, Hatvan, Jászberény, Pásztó , Gödöllő …
Sziasztok! Nagy mérettel rendelkező, 29 éves, sportos alkatú, igényes pasiként keresek párt közös kalandokra (hármas,cuckold stb) heteró alapon. Utazni tudok. Privátban keressetek.
Sziasztok. Pár esetleg Hölgy ismerkedni ?
Sziasztok. Párokhoz csatlakoznék, 32 éves sportos igényes férfi vagyok önmagamra és a környezetemre. Hatalmas szexuális étvággyal, a szexre mindenben nyitott. Nyugodtan keressetek bizalommal amint tudok válaszolok.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha szimpatikusnak találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok nagy méretü ffi ma este ?
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak a hölgy örömére.
Sziasztok! 20 éves szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.
Sziasztok!
Cuckoldot kedvelő párral ismerkednék az adatlapom szerint!
Olvasd el, ha szimpatikus, privát üzenetben beszéljünk.
Cuckoldot kedvelő párral ismerkednék az adatlapom szerint!
Olvasd el, ha szimpatikus, privát üzenetben beszéljünk.
Sziasztok,
Ma estére, éjszakára Hölgy vagy Pár ismeretségét keresem.
Szombathelyen helyem van, fogadni tudok, de utazás sem gond. Ápolt, igényes, potens pasi vagyok, aki még masszírozni is szeret.
Ma estére, éjszakára Hölgy vagy Pár ismeretségét keresem.
Szombathelyen helyem van, fogadni tudok, de utazás sem gond. Ápolt, igényes, potens pasi vagyok, aki még masszírozni is szeret.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek hosszútávú kapcsolatra! Saját lakásom van egy Pápa mellett lévő faluban és ésszerű távolságon belül utazni is tudok!