Budapesten párokat kukkolnék, igény esetén csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, írjatok bátran!
Utazni tudok, írjatok bátran!
Kávéznék, ismerkednék nyitott párokkal és ha jó a vibe-unk a négyes is szóba jöhet

Érzéki nőt, párt keresek Békés megyéből!
Sziasztok Gyulán mikor jártok?
(Ez egy válasz csajtkeresek üzenetére (tegnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:38

Sziasztok
Olyan Pasit keresünk akinek lenne helye Szolnok megye körül és 20+ mérete van..
Kérem csak olyan írjon már aki tényleg mer is találkozni és helye és 20 feletti mérete van!!
Pasi 37, hölgy 47 éves telt igényes.
Köszönjük!!
Kérem csak olyan írjon már aki tényleg mer is találkozni és helye és 20 feletti mérete van!!
Köszönjük!!

Kedves párok és hölgyek!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
Balaton környékéről valaki ?
Kedves, normális, határozott pasit keresünk 3asra, nem azonnalra, normál vagy sportos testalkattal minimum átlag mérettel, de ha nagyobb az sem baj.
Sziasztok, párhoz csatlakoznék Bp-en vagy környékén hetero alapon. Cuckold is érdekel. Néhány info az adatlapomon..
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének… Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék! smile Helyem van!Írjatok
Sziasztok!
Kedves, jófej budapesti pár barátságát keresem. Hármasban tapasztalat sportos ffi vagyok.
Kedves, jófej budapesti pár barátságát keresem. Hármasban tapasztalat sportos ffi vagyok.
Párokkal ismerkednék ! Mezőkövesd kőrnyékén
A napokban keresünk férfit vagy 2 férfit ( ez csak opció) , HETERO alapon harmadiknak, min. 180cm magas legyen és maximum 35 éves! Igényes, sportos! Túlsúly kizáró ok!
Hátha….
Hátha….
Sziasztok!
Reptér ma délelött?..
Reptér ma délelött?..
Sziasztok, tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a héten is szabaddá tudom tenni magam
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a héten is szabaddá tudom tenni magam
Jo reggelt.
Holnap délelött Budapesten leszek elérhető.
Akár adatlapom szerint is ismerkednék.
Hosszutávon, vagy akár csak alkalmi kapcsoaltban is, lényeg az élvezet.
Holnap délelött Budapesten leszek elérhető.
Akár adatlapom szerint is ismerkednék.
Hosszutávon, vagy akár csak alkalmi kapcsoaltban is, lényeg az élvezet.

Sziasztok!
Veszprém vagy Fejér megyében lennék szimpatikus, nem dohányzó pár házibarátja hetero alapon.
Helyem nincs, utazni tudok.
Kor tekintetében 30-55 éves kor között keresek, lehetőleg hosszútávra.

Veszprém vagy Fejér megyében lennék szimpatikus, nem dohányzó pár házibarátja hetero alapon.
Helyem nincs, utazni tudok.
Kor tekintetében 30-55 éves kor között keresek, lehetőleg hosszútávra.

Sziasztok. Várom Párok jelentkezését hétköznapokon 16 órától Szegedi lakásomban egy kellemes együttlét jegyében. Vastagabb méret ne okozzon gondot.
Sziasztok!
Köszönjük szépen a rengeteg érdeklődést és megkeresést. Igyekeztünk mindenkinek válaszolni, reagálni.
Köszönjük azoknak a partnereknek, akik korrekt módon álltak hozzánk, azoknak pedig különösen, kik el is jöttek a megbeszélt találkozóra.
Mi jól éreztük magunkat veletek. Reméljük, ez fordítva sem volt másként!
Akik nemleges választ kaptak tőlem, ne csüggedjenek, legyenek kitartóak, mert idővel megtalálják ők is azt, akit keresnek. (a részemről történő elutasítás csupán egy a számos lehetőség közül)
Hamarosan jelentkezünk újra
Kellemes estét mindenkinek!
Niki
Köszönjük szépen a rengeteg érdeklődést és megkeresést. Igyekeztünk mindenkinek válaszolni, reagálni.
Köszönjük azoknak a partnereknek, akik korrekt módon álltak hozzánk, azoknak pedig különösen, kik el is jöttek a megbeszélt találkozóra.
Mi jól éreztük magunkat veletek. Reméljük, ez fordítva sem volt másként!

Akik nemleges választ kaptak tőlem, ne csüggedjenek, legyenek kitartóak, mert idővel megtalálják ők is azt, akit keresnek. (a részemről történő elutasítás csupán egy a számos lehetőség közül)
Hamarosan jelentkezünk újra

Kellemes estét mindenkinek!
Niki

Sziasztok
Köszönjük!!
Köszönjük!!