Sziasztok. Pár aki meghívna otthonukba egy kávéra ,?
Megprobalom a lehetetlent, 3.-nak keresek pasit hetero alapon csutortokre 1 korulre a szent gellert ter kozelehez. 40 ev alatt, 175 cm felett, kopasz, kigyurt kizart
Sziasztok!
44 éves férfi vagyok. Ma este randiznék Zalaegerszegen.
Párt is szívesen fogadok.
Egy kellemes masszázs lenne kezdésként...

44 éves férfi vagyok. Ma este randiznék Zalaegerszegen.
Párt is szívesen fogadok.

Egy kellemes masszázs lenne kezdésként...

Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Még Ha Arany Pinája lenne a nagyon bombázó hőlgyikének akkor sem kéne ,De hajrá,Fiúk lehet menni
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este a hölgy örömére…Hatvan, Gyöngyös, Eger…
Sziasztok!
A munkám miatt a héten napközben szabad vagyok.
Hölgy vagy heteroszexuális pár társaságát keresem.
A munkám miatt a héten napközben szabad vagyok.
Hölgy vagy heteroszexuális pár társaságát keresem.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este a hölgy örömére …Hatvan, Gyöngyös, Eger..
sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha használják kényeztetik a nejet! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Holnap Kaposvár, Balaton déli partján, Veszprém, Győr vonalon szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére! V
árom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!

Budapesten párokat kukkolnék, igény esetén csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, írjatok bátran!
Utazni tudok, írjatok bátran!
Kávéznék, ismerkednék nyitott párokkal és ha jó a vibe-unk a négyes is szóba jöhet

Érzéki nőt, párt keresek Békés megyéből!
Sziasztok Gyulán mikor jártok?
(Ez egy válasz csajtkeresek üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 17:38

Sziasztok
Olyan Pasit keresünk akinek lenne helye Szolnok megye körül és 20+ mérete van..
Kérem csak olyan írjon már aki tényleg mer is találkozni és helye és 20 feletti mérete van!!
Pasi 37, hölgy 47 éves telt igényes.
Köszönjük!!
Olyan Pasit keresünk akinek lenne helye Szolnok megye körül és 20+ mérete van..
Kérem csak olyan írjon már aki tényleg mer is találkozni és helye és 20 feletti mérete van!!
Pasi 37, hölgy 47 éves telt igényes.
Köszönjük!!

Kedves párok és hölgyek!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
Balaton környékéről valaki ?
Kedves, normális, határozott pasit keresünk 3asra, nem azonnalra, normál vagy sportos testalkattal minimum átlag mérettel, de ha nagyobb az sem baj.
Sziasztok, párhoz csatlakoznék Bp-en vagy környékén hetero alapon. Cuckold is érdekel. Néhány info az adatlapomon..
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének… Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék! smile Helyem van!Írjatok
Sziasztok!
Kedves, jófej budapesti pár barátságát keresem. Hármasban tapasztalat sportos ffi vagyok.
Kedves, jófej budapesti pár barátságát keresem. Hármasban tapasztalat sportos ffi vagyok.