Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma és hétvégén pár?
30 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma és hétvégén pár?
30 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok!
Egész éjszakai elérhető vagyok Pest megye, szívesen csatlakoznék egy kalandra.(biszexuális férfi vagyok)
Egész éjszakai elérhető vagyok Pest megye, szívesen csatlakoznék egy kalandra.(biszexuális férfi vagyok)
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!Eger környékén,Egertől északra ismerkednék ápolt,igényes párral. Én 40 es, ápolt,kulturált fèrfi vagyok. Minden lehetőség èrdekel.

Törölt felhasználó (4565962)

Nagy méretű pasit keresünk. (Min:18/6)

Sziasztok, hármashoz keresünk,jóképű,borotvált,40 év alatti pasit feleség örömére.Csak fényképes üzenetre válaszolunk,viberen elérhetők vagyunk.Hosszabb távra szeretnénk!Köszönjük.
Sziasztok.Kecskemét és környékén keresek egy őszinte hőlgyet,párt tartós diszkrét baráti kapcsolatra.
Sziasztok.
Volna pár, akik Szalkszentmártoni hétvégi házamba, benne lennének hármas élményekbe?
Volna pár, akik Szalkszentmártoni hétvégi házamba, benne lennének hármas élményekbe?
Győri ápolt jó megjelenésű sportos értelmes potens férfi ismerkedne.
Ma este feleség,baràtnő baszàsàt vàllalom.
Budapest,Dél- buda,Fejér megye előnyben.
Masteroftits@citromail.hu
Budapest,Dél- buda,Fejér megye előnyben.
Masteroftits@citromail.hu

Sziasztok, hármashoz keresünk,jóképű,borotvált,40 év alatti pasit feleség örömére.Csak fényképes üzenetre válaszolunk,viberen elérhetők vagyunk.Hosszabb távra szeretnénk!Köszönjük.
Sziasztok!
Igényes, jóképű férfiként keresem partnerem, partnereim a mai napra. Nagyon szívesen megismerkednék egy kedves párral vagy egy hölggyel Győr vonzáskörzetében.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, keressetek bizalommal!
Igényes, jóképű férfiként keresem partnerem, partnereim a mai napra. Nagyon szívesen megismerkednék egy kedves párral vagy egy hölggyel Győr vonzáskörzetében.
Sziasztok!
Sziasztok! Jelen
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2022. 01. 28. péntek 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este szívesen ismerkednék nyitott párral Gyulán az adatlapomon szerint, de mobil is vagyok!
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez.
Köszönöm.
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez.
Köszönöm.