Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakozék párokhoz, főleg a hölgy örömére. némi tapasztalattal, de nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakozék párokhoz, főleg a hölgy örömére. némi tapasztalattal, de nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Fiatal, egyedülálló srácként keresnék a hétvége örömére hölgyet vagy párt kortól függetlenül kellemes együttlétre, Dunaújváros és környékén!

Sziasztok. Helyileg merre ? És mennyivel kell fiatalabbnak lenni ?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 18. péntek 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 06:14
Törölt felhasználó (4637682)

Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szia!
Mi egy 40-es budapesti pár vagyunk. Feleségem hosszas győzködés után először próbálná ki a hármast. Szexben aktív, csinos, jó alakú hölgy. Én szeretném privát célra fényképezni a történetet. Ha ez nem zavar, és érdekes lehet számodra egy intelligens, igényes de kezdő pár, akkor írj üzit, a többi megbeszéljük privát.
Üdv
G (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 18. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 08:15
Mi egy 40-es budapesti pár vagyunk. Feleségem hosszas győzködés után először próbálná ki a hármast. Szexben aktív, csinos, jó alakú hölgy. Én szeretném privát célra fényképezni a történetet. Ha ez nem zavar, és érdekes lehet számodra egy intelligens, igényes de kezdő pár, akkor írj üzit, a többi megbeszéljük privát.
Üdv
G (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 18. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4066352)

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Sziasztok.nagy intimu fiut keresunk ma estére
Sziasztok.
Sziasztok! Ma napközben 14. kerület és környékén szívesen találkoznék nőkkel, párokkal!
Részleteket privátban!
Részleteket privátban!
Ma délelőtt Dunapatajon átfutóba beugrok egy párhoz valaki még odajöhetne?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.

Ma este àpolt, kedves pàrhoz beszàllnék.
42 éves,normàlis,àpolt pasi vagyok.
Utazni tudom. Bp,Dél- buda,Fejér megye.
42 éves,normàlis,àpolt pasi vagyok.
Utazni tudom. Bp,Dél- buda,Fejér megye.
sziasztok!
Pécsett nem keres senki solo pasit párokhoz?
Pécsett nem keres senki solo pasit párokhoz?
Sziasztok! Holnap napközben (02.18. péntek) ismerkednék, találkoznék a 14. kerületben nőkkel, párokkal!
Részleteket privátban!
Részleteket privátban!
Sziasztok.
Sziasztok,
40-55 közötti házaspárral ismerkednék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
40-55 közötti házaspárral ismerkednék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas hétvégére keres párt…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas hétvégére keres párt…

Moto
Sziasztok hellyel rendelkező pasiként várom párok, megkeresését napközbeni találkára. Gyál
Sziasztok. Hétvégére partnert, partnereket keresek! Hosszútávban gondolkodom!
Hetero alapon hármashoz ffit keresunk!pocak szakáll kizáró ok!30-40!szabolcs megye előny!csak olyan írjon aki fotot is tud kuldeni!
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok