Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Dél-Dunántúli 40-es házaspárral ismerkednék. Hitelesített intim fotóim mellett találtok arcképes fotót is. Ha valóban komolyan gondolod/gondoljátok privátban adok elérhetőséget, ahol jobban megismerhetjük egymást egy esetleges találkozó előtt.
Köszönöm, hogy végigolvastad.
Dél-Dunántúli 40-es házaspárral ismerkednék. Hitelesített intim fotóim mellett találtok arcképes fotót is. Ha valóban komolyan gondolod/gondoljátok privátban adok elérhetőséget, ahol jobban megismerhetjük egymást egy esetleges találkozó előtt.
Köszönöm, hogy végigolvastad.
jászság ill környékéröl csatlakoznék hölgyhöz ill párhoz..irj ha aktuális

Mai nap hölgy pár este éjszaka Sex?Fogadni tudok beszéljünk privátba a részletekről.
Sziasztok szívesen csatlakoznak hozzátok harmadiknak
Sziasztok valaki a lány örömére nagy intim elöny
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.

Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Hölgyek!!! Párok!!!
Olvassátok el,tekintsétek meg az adatlapom!
Csodás napot mindenkinek!
Olvassátok el,tekintsétek meg az adatlapom!
Csodás napot mindenkinek!
Intelligens jokepu ffit keresunk 30-35!csini felesegem számára!pocak bajusz kizáró ok!szabolcs megye elony
Ma pár a Tisza tónál ahol a hölgytag szereti a nagy farkú pasikat és párja szereti nézni ha előtte jól meg dugják szopatják autóban,kint a szabadban?
Eloszor nyito parkent keresunk Eger Miskolc vonalon hellyel es 17+-os intimmel rendelkezo ferfit. Kitoltetlen,foto nelkuli adatlappal ne keres. Es mielot kapcsolatra jelolsz irj levelet!!
Sziasztok !
Ma délután ápolt kulturált féfiként szívesen csatlakoznék Szekszárdon átlagos 35-60 közötti párhoz házaspárhoz kellemes hármas együttléthez a hölgy örömére gyengéd finom kényeztetéséhez. Leveleket privát üzenetben várom.
Ma délután ápolt kulturált féfiként szívesen csatlakoznék Szekszárdon átlagos 35-60 közötti párhoz házaspárhoz kellemes hármas együttléthez a hölgy örömére gyengéd finom kényeztetéséhez. Leveleket privát üzenetben várom.
Írtam privátban.
(Ez egy válasz Dzsudi11 üzenetére (2022. 03. 19. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párként keresünk pasi(ka)t szexkalandhoz.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este, nagyméretű helyes pasi vagyok. Tabuk nincsenek.
Párhoz csatlakoznék ma este, nagyméretű helyes pasi vagyok. Tabuk nincsenek.
Pasit vagy párt keresünk Baján. Hetero alapon. Ha erdekel irj rank. Csak kis intimmel keresunk, ha rank irsz irj meretet is.

írtam! (Ez egy válasz Bettike110 üzenetére (2022. 03. 19. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Pasit keresünk a hölgy örömére! Szolnok megyeiek vagyunk.30.42 éves korhatár..intim max 18cm
Pasit keresünk a hölgy örömére! Szolnok megyeiek vagyunk.30.42 éves korhatár..intim max 18cm
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek