Hamar elszállt a menyasszony vágya..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 05. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 05. kedd 09:14
Törölt felhasználó (4666013)

Hello ! Menyasszonyom vágya hogy valaki előtt illetve velem közösen töltsön el egy forró estét ahol a 3ik fel akar itt is aluthat velünk egy ágyban de megnézném ha este kihívna a párom és kettesben is kényeztetnek egymást pl dupla punci stb köszönöm
Nagymeretut keresunk 20 cm felettit!!!
Férjes csajszi vagyok. Férjem tudtával keresem szeretőm vagy cuckoldra. Max 45 évesig keresek, autód vibered legyen és vállald az arcod. Kecskemét- Solt...tali nálam. 30.170.78husi vagyok. Tágítható, folyok vagy spriccelek ha ügyes és kitartó vagy. .
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek vagy párt hosszútávon. Szeress csókolózni akar habcsókkal is! Cicimániás vagyok. Párnál szívesen nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta. Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Hello! Pár keres pasit aki szívesen megismerkedne velünk. Csak is a közelben lévők írjanak! Fotó elönyt jelent!! Írjatok bátran!
Sziasztok Gyöngyös vagy környékén csatlakoznék párhoz 18.5 a farkam fotoim adatlapomon.diszkréció higénia adot és elvárt
Sziasztok! Komoly,intelligens párral házibarátkoznék! Privátban!Köszönöm!
Hello ! Menyasszonyom vágya hogy valaki előtt illetve velem közösen töltsön el egy forró estét ahol a 3ik fel akar itt is aluthat velünk egy ágyban de megnézném ha este kihívna a párom és kettesben is kényeztetnek egymást pl dupla punci stb köszönöm
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
Balaton déli parton keresek bi párt, ma napközben
Sziasztok.Budapest környékén párhoz csatlakoznék harmadiknak.
Dunaújváros? Párommal ismerkednénk pasival, ki jól meg....ná

sziasztok feleseget dugnek a ferje elott vagy vele közösen! Vannak-e itt ilyan pasik akiket ez iugatná? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Ismerkedni szeretnék párral
Pestmegyén belül de kukkolnék is vagy ha van valami elképzelés szívesen várom a privát üzenetet!
Ismerkedni szeretnék párral

Pestmegyén belül de kukkolnék is vagy ha van valami elképzelés szívesen várom a privát üzenetet!
Sziasztok !
Ma esti találkozáshoz Szekszárdon szimpatikus átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék diszkrét kellemes hármas együttlétre kényeztetésre a hölgy örömére. Ápolt kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként ismerkednék. Válaszokat privát üzenetben várom.
Ma esti találkozáshoz Szekszárdon szimpatikus átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék diszkrét kellemes hármas együttlétre kényeztetésre a hölgy örömére. Ápolt kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként ismerkednék. Válaszokat privát üzenetben várom.
Fiatal, nagyfarkú srácként, keresnék párt kortól függetlenül Budapest-Dunaújváros vonalon közös örömszerzésre!

Hosszú távra keresünk potens, szőrtelen férfiakat, kizárólag a közelünkből.
Sziasztok! 40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Fotó elönyt jelent! Max 50-60km!!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.Hőlgyet keresek két pasi verzióra illetve párt Kecskeméten.