Éjjelre egy méretes jelentkező?
Sziasztok.
Írtam levelet! Számot is! (Ez egy válasz Fiatalpar1926 üzenetére (2022. 04. 06. szerda 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 06. szerda 19:11
Írtam levelet! Számot is! (Ez egy válasz Fiatalpar1926 üzenetére (2022. 04. 06. szerda 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ma este fogadnánk egy többesben tapasztalt pasit.
Csak olyan írjon aki eljön@@@
Győr és környékén keresek párt, 26 éves srác vagyok.
Sziasztok ma este vagy holnapi nap folyamán párhoz csatlakoznék fogadni is tudok

Sziasztok!
Sziasztok!
Április 20-rá hölgy, vagy pár társaságát keresném Pécsett egy laza estére!
Április 20-rá hölgy, vagy pár társaságát keresném Pécsett egy laza estére!
Sziasztok !
Csütörtök esti talihoz ápolt kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként átlagos nyitott párhoz házaspárhoz csatlakoznék Szekszárdon hármas örömökre kényeztetéshez a hölgy örömére. Leveleket üzenenetben várom.
Csütörtök esti talihoz ápolt kulturált nagyobb intimmel rendelkező férfiként átlagos nyitott párhoz házaspárhoz csatlakoznék Szekszárdon hármas örömökre kényeztetéshez a hölgy örömére. Leveleket üzenenetben várom.
Sziasztok!
Ma estére csatlakoznék párokhoz,hetero vagy esetleg bi alapon is! Nagyon igényes vagyok légyetek ti is!
Ma estére csatlakoznék párokhoz,hetero vagy esetleg bi alapon is! Nagyon igényes vagyok légyetek ti is!
Sziasztok!
Péntek este szívesen csatlakoznék párokhoz,hölgy örömére.
175/75/36 sportos testalkatú srác vagyok.
Nyíregyháza-Kisvárda
Péntek este szívesen csatlakoznék párokhoz,hölgy örömére.
175/75/36 sportos testalkatú srác vagyok.
Nyíregyháza-Kisvárda
Magas 40es extrapotens pasi ismerkedne kedves párral
Képeim adatlapon! Szép napot

Budapesti vagy Pest környéki hölgyel vagy párral ismerkednék! Igényes 30as ápolt pasi vagyok! Alkalmanként helyet is tudok biztosítani!
Sziasztok!
Most Keresünk Szfvár és környéke
Bi-pasikat, Bi-Párokat közös játékokra.
gondoljátok, írjatok!
Puszi: Petra&Gábor
Most Keresünk Szfvár és környéke
Bi-pasikat, Bi-Párokat közös játékokra.
gondoljátok, írjatok!
Puszi: Petra&Gábor
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Amennyiben vannak itt olyan párok hölgyek akik fotóst keresnek, akkor keressetek bátran.
Badacsony környékén párhoz csatlakoznék
Sziasztok. Holnap este pár aki pasit keres harmadiknak Hévíz, esetleg Keszthely környékén?
Sziasztok ma valaki akar jót sexelni kizárólag a lány örömére csak is az írjon aki ma rá ér és nem levelegezgetni akarjunk
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! 22 éves, Budapesten élő, egyetemista srác vagyok. Nyitottan ismerkednék, keresnék új kalandokat. Szívesen kipróbálnám a hármas/többes felállást, ehhez keresek partnereket. Ha valaki ismerkedne, írjon bátran. Természetesen képet is küldök, ha arra kerül sor.