Helló sziasztok ma este csatlakoznék párhoz Győrbe!
Szép estét. Ma és holnap pár fogadnék de utaznék is. Nagy szeretettel fogadok.
Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Ma este Siófokon leszünk. Fiatal nagyobb mérettel megáldott srácot keresünk 3.nak. Jössz és meglocsolod a cicimet. Privátban irjatok.
Sziasztok !
Hétvégén ápolt kulturált diszkrét férfiként szívesen csatlakoznék Szekszárdon 35-60 közötti megbízható átlagos párhoz házaspárhoz akik ismerkednének kellemes hármas gabalyodáshoz a hölgy örömére gyengéd finom kényeztetésére. Ha szívesen vennétek társaságom és találkoznátok is akkor várom privát üzeneted .
Hétvégén ápolt kulturált diszkrét férfiként szívesen csatlakoznék Szekszárdon 35-60 közötti megbízható átlagos párhoz házaspárhoz akik ismerkednének kellemes hármas gabalyodáshoz a hölgy örömére gyengéd finom kényeztetésére. Ha szívesen vennétek társaságom és találkoznátok is akkor várom privát üzeneted .
Sziasztok!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok! Hetero alapon csatlakoznék pártokhoz! Vastag farkú pasi vagyok! Privát üzenetet várok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Szombat estére szerveznènk a lakásunkban kisebb, 6-8 fős házibulit. Elsősorban hozzánk hasonló korú és testalkatú, intelligens párt keresünk. Szóba jöhet még 35-45 év közötti, legalább 180 cm magas, kifejezetten izmos testalkatú, hetero pasi is. Elsősorban Viberen gondoljuk az ismerkedést illetve az egyeztetést.
Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..

Moto
Ma este pár a Tisza Tónál,Sarud,Poroszló autós kaland.
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Sziasztok!
A hosszú hétvégére hazalátogatok Magyarországra, szívesen fogadnék hölgyeket vagy párokat hetero alapon házamban, pest megyében, Aszódon. Ha valaki nem tojás festéssel tervezi tölteni a napjait és van kedve találkozni, várom levelét
Kellemes feltöltődést mindenkinek a hosszú hétvégére!
A hosszú hétvégére hazalátogatok Magyarországra, szívesen fogadnék hölgyeket vagy párokat hetero alapon házamban, pest megyében, Aszódon. Ha valaki nem tojás festéssel tervezi tölteni a napjait és van kedve találkozni, várom levelét
Kellemes feltöltődést mindenkinek a hosszú hétvégére!
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal....
Sziasztok! Keresünk 1pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Lehetőleg csak is a közelben keresünk!! Fotó az fontos!! Irjatok bátran!!
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Üdv, sziasztok
Barátkoznék párral Tatán és környékén, hosszú távú titkos kapcsolat kialakítása lenne a cél
én 38 184/85/17

Barátkoznék párral Tatán és környékén, hosszú távú titkos kapcsolat kialakítása lenne a cél

én 38 184/85/17

A hét második felére, Csütörtök-péntek esti szabadidővel keresek ápolt, igényes partnereket.
Sportos , nyitott, magas, harmincas pasi vagyok , hely megoldható .
Az adatlapomon minden infó adott.
Sportos , nyitott, magas, harmincas pasi vagyok , hely megoldható .
Az adatlapomon minden infó adott.