Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..

Moto
Ma este pár a Tisza Tónál,Sarud,Poroszló autós kaland.
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Sziasztok!
A hosszú hétvégére hazalátogatok Magyarországra, szívesen fogadnék hölgyeket vagy párokat hetero alapon házamban, pest megyében, Aszódon. Ha valaki nem tojás festéssel tervezi tölteni a napjait és van kedve találkozni, várom levelét
Kellemes feltöltődést mindenkinek a hosszú hétvégére!
A hosszú hétvégére hazalátogatok Magyarországra, szívesen fogadnék hölgyeket vagy párokat hetero alapon házamban, pest megyében, Aszódon. Ha valaki nem tojás festéssel tervezi tölteni a napjait és van kedve találkozni, várom levelét
Kellemes feltöltődést mindenkinek a hosszú hétvégére!
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal....
Sziasztok! Keresünk 1pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Lehetőleg csak is a közelben keresünk!! Fotó az fontos!! Irjatok bátran!!
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Üdv, sziasztok
Barátkoznék párral Tatán és környékén, hosszú távú titkos kapcsolat kialakítása lenne a cél
én 38 184/85/17

Barátkoznék párral Tatán és környékén, hosszú távú titkos kapcsolat kialakítása lenne a cél

én 38 184/85/17

A hét második felére, Csütörtök-péntek esti szabadidővel keresek ápolt, igényes partnereket.
Sportos , nyitott, magas, harmincas pasi vagyok , hely megoldható .
Az adatlapomon minden infó adott.
Sportos , nyitott, magas, harmincas pasi vagyok , hely megoldható .
Az adatlapomon minden infó adott.
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek keresek Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely is van de hozzád is mehetek, kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni! vigyor2
Sziasztok! 40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Csak az írjon aki közelben lakik!! Fotó elönyt jelent!!
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Szép napot. Bp pasiként párhoz csatlakoznék és akár nálam is meg oldható . És egy olajos masszázs is
Sziasztok! 50-es jóképű laza ápolt pasi,csatlakozna párhoz Albertirsa és környékén csütörtök este. Üzeneteket kérném privátba.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!Most hétvégén pár a Tisza tónál,Poroszló,Sarud akinek volna kedve ismerkedni extra locsolás a hölgytagnak egy méretes szerszámmal,akár autóban,szabadban extrém helyeken is..
Intelligens férfi ismeretséget keressuk hetero alapon!30-35!szabolcs megye előny!pocak bajusz kizáró ok!
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal....
Sopron és környéke ma valaki random tali?
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.