Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Péntek estére keresünk haverommal párokat !
Amennyiben úgy van nagyon szívesen csak leskelődünk.... =)
viber elérhetőséget privát üzenetben nagyon szívesen adok
Amennyiben úgy van nagyon szívesen csak leskelődünk.... =)
viber elérhetőséget privát üzenetben nagyon szívesen adok
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.....
Sziasztok kedves párok. Szívesen csatlakoznék Hozzátok hetero alapon. 34 éves, igényes pasi vagyok Budapestről, vastag, körülmetélt intimmel. Üzeneteket privátban várom.
Sziasztok! Szombat estére keressük HELLYEL RENDELKEZŐ (nem panzió, sem motel) partnereinket pár vagy pasi(k) személyében Szombathely környékén ( nem Győr, sem Sopron , pláne nem Bp). Arcos képet kérni fogunk emailen ennek tudatában írjatok, címünk: tobbeselmenyek1@gmail.com .

Sziasztok!
40-es házaspárt keresek hármas együttlétre. Helyet tudok biztosítani illetve az utazás is megoldott.
40-es házaspárt keresek hármas együttlétre. Helyet tudok biztosítani illetve az utazás is megoldott.
Két nőt keresek, akik egyszerre kényeztetnének!
Hello! Keresünk 1pasit aki szeretne velünk ismerkedni de csak is a közelben lévők írjanak! Fotó nem árt ha van! Írjatok bátran!
196cm magas igényes sportos teljesen szőrtelen pasi ismerkedne,
Nővel , párral, vagy igényes bi aktiv pasival.
Nyiregyháza
Nővel , párral, vagy igényes bi aktiv pasival.
Nyiregyháza
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék nagyobb intimmel...

Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk.
Fiatal fiúval ismerkednénk.
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok! Én egy 20 éves egyetemista srác vagyok aki imádja a szexet. Magamról annyit, hogy sportos vagyok és jó mérettel rendelkezem
Szeretem ha a nő a szex végén teljesen kielégül és ezért mindent meg is teszek! Imádom a hármas szexet és van is benne tapasztalatom, szívesen csatlakoznék párokhoz!
Keressetek nyugodtan

Sziasztok !
Ma este szívesen csatlakoznék Szekszárdon ápolt diszkrét párhoz házaspárhoz kellemes együttlétre a hölgy örömére kényeztetésére.
Ma este szívesen csatlakoznék Szekszárdon ápolt diszkrét párhoz házaspárhoz kellemes együttlétre a hölgy örömére kényeztetésére.
Sziasztok! Hölgy vagy pár aki szívesen ismerkedne-találkozna??
Feleseget dugnek a férje elott ha van itt ilyen"ferj" akit ez izgatná irjon ! Utazni tudok tav nem gond!
Sziasztok! Debrecen környékén keresek pasit, vagy párt, aki bevezetne biszex dolgokba!(orál, kézimunka). Én 39 éves, vékony testalkatú vagyok!