Sziasztok! Házaspár feleségét masszíroznám, kényeztetném,kielégíteném a férje előtt vagy vele közösen. Utazni tudok fogadni nem. Eger,Gyöngyös,Hatvan,Jászberény,Pásztó..
Szép napot. Ma én és egy kedves barátommal párhoz csatlakoznánk. Akár nálunk is de akár több pár is hely megoldott. De kissebb távra is megyünk. Olajos masszázs is
Sziasztok dugas közben nyalnek erre nyitott párokkal ismerkednek! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok
Szeretnék találni egy olyan párt akiket izgalomba hoz egy plusz férfi közeledése,bevonása intim életükbe.
Jól szituált ,türelmes ,önmagára is igényes 40es férfi vagyok.
Minden megoldás érdekes lehet a számomra.
Szép napot ,,,
Szeretnék találni egy olyan párt akiket izgalomba hoz egy plusz férfi közeledése,bevonása intim életükbe.
Jól szituált ,türelmes ,önmagára is igényes 40es férfi vagyok.
Minden megoldás érdekes lehet a számomra.
Szép napot ,,,
Sziasztok.05.07 Szombat este keresek Bpi pàrt hölgyet minden jóra .
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma délután,este a Tisza tónál,Poroszló,Sarud ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,dugják szopatják a párját.Autóban,szabadban is.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Párhoz csatlakoznék,a hölgy örömére.
Pest megye belül!
Pest megye belül!
Sziasztok! Ma este szívesen venném párok, lányok társaságát! Ti kitaláljátok a programot, én alkalmazkodom s megvalósítjuk! Legyen az messzebb, bármennyire őrült is, én benne vagyok

Sziasztok. Egész hétvégén fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok 19 éves srác vagyok hölggyel vagy párral ismerkednék
Senki többet?
Sziasztok, írtam privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 06. péntek 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 06. péntek 20:00

Törölt felhasználó (4660736)

Szülinapozunk ma Zuglóban, kinek van kedve egy bulihoz Noncsival?
Szülinapozunk ma Zuglóban, kinek van kedve egy bulihoz Noncsival?
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn.Hétvégén egész nap a tiétek vagyok. Várom üzeneted.
Sziasztok! Szombathely, illetve sopron környékén keresnék nőt, illetve heteró alapon párt, akik nagy vággyal rendelkező fiatal srácot keresnek.
Sok mindent megéltem, kipróbáltam már, mindenféle felállásban ( heteró vagyok, ez fontos ! [
] ) különféle játékszereket magamon és máson.. .deeee... egy idő után besokall az ember... Persze, lehet erre mondani, legyinteni, hogy pasi... , a farka után megy... Nos, ez nem egészen így van..
Mint írtam, sok mindenben volt részem... játszadozásban, játékokban, tudok nagyon romantikus és tudok igazán domináns alfa hím is lenni.. Számomra nem nagyon léteznek tabuk... na jó, persze azért vannak, nem lépek át egy határt sem nálatok, sem magamnál...
Vevő vagyok az örült, bolondos dolgokra, magam is szoktam ilyet kitalálni és teljesítem is a párom kívánságát.. [
] mert anélkül hamar meghal az egész, ha önző valaki.. [:-(]
Hogy mit is keresek...? Hmmm... ... Élni és élni hagyni a mottóm, nem szeretek rátelepedni másokra... De azért ha találkozunk, akkor az olyan legyen, hogy csak az számít.. Meglepetések így vagy úgy: egy illat, egy erotikus vacsora (!) előjátéknak, különféle fehérneműk a játszadozáshoz a határon innen és a határon túl [
] Próbálgatni dolgokat, ledönteni tabu témákat... egy olyan valakikkel, akik szintén szeretnek az erotika világában kalandozni... kipróbálni dolgokat, amikről már olvastak, elmesélhetitek titkos vágyaitokat egy olyan valakinek, aki szinte biztos, hogy valóra váltja azt...
Szóval az én gondolatvilágom valahol itt tart most... Ehhez keresem játszótársaim, partnereim..

Mint írtam, sok mindenben volt részem... játszadozásban, játékokban, tudok nagyon romantikus és tudok igazán domináns alfa hím is lenni.. Számomra nem nagyon léteznek tabuk... na jó, persze azért vannak, nem lépek át egy határt sem nálatok, sem magamnál...
Vevő vagyok az örült, bolondos dolgokra, magam is szoktam ilyet kitalálni és teljesítem is a párom kívánságát.. [

Hogy mit is keresek...? Hmmm... ... Élni és élni hagyni a mottóm, nem szeretek rátelepedni másokra... De azért ha találkozunk, akkor az olyan legyen, hogy csak az számít.. Meglepetések így vagy úgy: egy illat, egy erotikus vacsora (!) előjátéknak, különféle fehérneműk a játszadozáshoz a határon innen és a határon túl [

Szóval az én gondolatvilágom valahol itt tart most... Ehhez keresem játszótársaim, partnereim..
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!Csütörtök délelőttre keresek hőlgyet, párt pécsen,kellemes időtöltésre. Privátban!
Jövő heten megyunk Pestre.,…
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2022. 05. 06. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 06. péntek 11:12

Sziasztok! Nagy szerszámmal, heteró pár játszó társa lennék Budapesten