Sziasztok!
Holnap délelőtt hölggyel párral szívesen kalandoznék Gödöllő-Veresegyház-Vác esetleg Fót környékén.
Írjatok bátran
42éves pasi vagyok
Holnap délelőtt hölggyel párral szívesen kalandoznék Gödöllő-Veresegyház-Vác esetleg Fót környékén.
Írjatok bátran

Holnap napközben ráero hölgyet illetve párt szívesen fogadnek Bp en zugloban. Masszázs, kényeztetés. Igényes férfi vagyok.
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok 2 negyven éves pasi szívesen csatlakozna Pest megyében párthoz a hölgy örömére. Kocsiba vagy mellette szívesen dugnánk szopatnánk a hölgyet. Vagy csak kidugja a popsiját mi meg használnánk. Írjátok privátott
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
Sziasztok. Egész hétvégén fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted
Sziasztok kedves pàrok,
34 éves igényes pasikènt szívesen csatlakoznèk Hozzáto.Imàdom a humort és a szexet. Vékony alkatú pasi vagyok,vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom /Budapest/
34 éves igényes pasikènt szívesen csatlakoznèk Hozzáto.Imàdom a humort és a szexet. Vékony alkatú pasi vagyok,vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom /Budapest/
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma a Tisza tónál,Poroszló,Sarud ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,dugják szopatják a párját.Autóban,szabadban
Van itt olyan pár akit személyesen lehetne nézni?
Többes szexcsatához csatlakoznék ma a hölgy örömére !
Sziasztok
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
Sziasztok. Egész hétvégén fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok!
Ma este Párt fogadnék Budapesti diszkrét,igényes lakásomban!
Ma este Párt fogadnék Budapesti diszkrét,igényes lakásomban!
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma estére Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de estére! Vagy nálad! Kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni!
Szívesen társulnék egy szimpatikus, kedves párhoz Pécsett és környékén.
Ismerkedjünk.
Ismerkedjünk.
Sziasztok !
Vasárnap kora estére 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Vasárnap kora estére 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Sziasztok
Újra keresünk ffi beszállót harmadiknak kifejezetten a hölgy örömére. Olyan potens, intelligens férfit keresünk akinek nem csak a szája jár, hanem ha megbeszéljük, meg is jelenik. Csak és kizárólag sportos, izmos testalkatú ffi jöhet szóba, aki legalább 85 kg, férfias megjelenésű. Email címünkre várunk fényképpel leveleket, ha nem válaszolunk vagy a válaszunk NEM, fogadd el, attól mi még valós bevállalós pár vagyunk, csak épp lehet nem téged keresünk.
NYUGAT MO.
Újra keresünk ffi beszállót harmadiknak kifejezetten a hölgy örömére. Olyan potens, intelligens férfit keresünk akinek nem csak a szája jár, hanem ha megbeszéljük, meg is jelenik. Csak és kizárólag sportos, izmos testalkatú ffi jöhet szóba, aki legalább 85 kg, férfias megjelenésű. Email címünkre várunk fényképpel leveleket, ha nem válaszolunk vagy a válaszunk NEM, fogadd el, attól mi még valós bevállalós pár vagyunk, csak épp lehet nem téged keresünk.
NYUGAT MO.
Ma pesten párhoz társulnék