Sziasztok! Szombathelyen keresek heteró alapon párt. Helyem nincs, utazni tudok. Kipróbálnám szabadban is, ha nincs hely.
Sziasztok !
Hétvégére szombat és vasárnap napközbeni vagy délutáni találkozáshoz szívesen csatlakoznék Szekszárdon hármas együttléthez 35-60 közötti átlagos diszkrét párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére . Átlagos kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb vastagabb borotvált intimmel. Választ privát üzenetben várom.
Hétvégére szombat és vasárnap napközbeni vagy délutáni találkozáshoz szívesen csatlakoznék Szekszárdon hármas együttléthez 35-60 közötti átlagos diszkrét párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére . Átlagos kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb vastagabb borotvált intimmel. Választ privát üzenetben várom.
Párt keresek Bp.
Szép napot mindenkinek.
egy spontán ismerkedős buli nálam a hétvégén? Péntek vagy szombat. ? Ha nincs hól nálam meg oldható . Egy pár és két pasi eddig. Csak párok ,pasik pedig köszönjük de nem.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Sziasztok!
Holnap estére keresünk beszálló pasit tartalmas sexre.
Holnap estére keresünk beszálló pasit tartalmas sexre.
Sziasztok
Hellyel rendelkező fiatal baráti társaságot keresek, ahol több pasi kényeztetné a feleségem.
Hellyel rendelkező fiatal baráti társaságot keresek, ahol több pasi kényeztetné a feleségem.
Sziasztok!
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Sziasztok
Szombaton csatlakoznék párhoz..
Moto
Szombaton csatlakoznék párhoz..

Moto
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
Sziasztok. Szalkszentmárton és környékén, szeretnék ismerkedni hölgyek, párral! Akár ma délután, kora esti találkozóval! Autós találkába is benne lennék, de helyem is lenne!
Sziasztok. Budapest és környékén párral ismerkednék!
Feleséget kényesztetnék... Kor alkat nem számít.
Sziasztok. Péntek este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Sziasztok!
Srácok!
Ki szeretné beavatni a feleségem a hármasba? Privát üzenetet várunk viber telefonszámmal. Hétvégén este érj rá...
Srácok!
Ki szeretné beavatni a feleségem a hármasba? Privát üzenetet várunk viber telefonszámmal. Hétvégén este érj rá...
Sziasztok! Holnap délután ,hetero alapon , hármas kalandra keresünk fiatal ( max 32 éves ) srácot. Barátnőm szülinapja lesz! Csak fényképpel , adatlappal . Vác -Dunakeszi környékén leszünk. Privát üzit küldj.
Szombaton Győrben bi férfi tagú pár ?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!