Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Még jó, hogy adatlapodon "fiút" kerestek, nem pedig "férfit". De gondolom ilyenkor ez már nem lényeg...szánalmas a hozzászólasod
(Ez egy válasz Laci175 üzenetére (2022. 06. 29. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!
Sziasztok. Sportos férfi vagyok keresek párt, távolság nem akadály, minden lehetőség érdekel.
Badacsonyban ismerkednek
Sziasztok 36/41 pár vagyunk keresünk ma estére egy masszőr pasit. Más is lehet de fő cél a masszázs írj privátba viber kell. Hatvan Aszód vonzás köréből utazni tudj hely van
Szolnok
Biszex érdeklődésű partnert keresek
siorac69@citromail.hu
Biszex érdeklődésű partnert keresek
siorac69@citromail.hu
Sziasztok 36/41 pár vagyunk keresünk ma estére egy masszőr pasit. Más is lehet de fő cél a masszázs írj privátba viber kell
Sziasztok 36/41 pár vagyunk keresünk ma estére egy masszőr pasit. Más is lehet de fő cél a masszázs írj privátba viber kell
Sziasztok pár vagyunk írjátok privatba
Szia mi egy pár vagyunk írj privatba
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 29. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 29. szerda 07:59
Törölt felhasználó (4540202)
VIP

Sziasztok!Párt keresek ma délutánra,estére közös nudizás,fürdőzés,szex.Heves megye
sziasztok párokkal ismerkednék akik fiatal srácot keresnek
Az a baj,hogy csak fiúk vagytok,nem férfiak.....
Sziasztok!
Párokkal, hölggyel ismerkednék. Debreceni független, hellyel rendelkező férfi vagyok. Nem vagyok híve a sok levelezésnek és a kép kunyizásnak sem! Szívesen találkozom veletek egy nyilvános helyen. Beszélgetünk kicsit és ha meg van minden félnél az igen, akkor tudjuk folytatni. Képeket nem fogok kérni, kérlek te/ti se tegyétek!
Párokkal, hölggyel ismerkednék. Debreceni független, hellyel rendelkező férfi vagyok. Nem vagyok híve a sok levelezésnek és a kép kunyizásnak sem! Szívesen találkozom veletek egy nyilvános helyen. Beszélgetünk kicsit és ha meg van minden félnél az igen, akkor tudjuk folytatni. Képeket nem fogok kérni, kérlek te/ti se tegyétek!
Sziasztok!Párt keresek ma délutánra,estére közös nudizás,fürdőzés,szex.Heves megye
Még kerestek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 28. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 17:24
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok!
50-60-as párt keresek hárman párban örömökre Jászság és környékén.Laza bi bele fér
Sziasztok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !