Sziasztok !
Szombat (2022.07.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombat (2022.07.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jó reggelt!
A hétvégén pécsi bérelt apartmanban 35-50 közötti házaspárt fogadnék. Viberen tudunk kommunikálni, ahol meg is tudjátok nézni fotókon a helyet. Adatlapomat is keressétek fel mielőtt írnátok!
Köszönöm
A hétvégén pécsi bérelt apartmanban 35-50 közötti házaspárt fogadnék. Viberen tudunk kommunikálni, ahol meg is tudjátok nézni fotókon a helyet. Adatlapomat is keressétek fel mielőtt írnátok!
Köszönöm
Sziasztok!Párt keresek ma délutánra, nudizás,fürdőzés,szex.Heves megye Tisza tó.Magas,sportos nagy méretű pasi.
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Sziasztok! Ma este is várom kedves hölgyek, párok jelentkezését közös kényeztetésre csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzeneted!

Hármasban!
Keresünk egy enyhén biszexuális férfit aki csatlakozna hozzánk hármas játékra a hölgy örömére is. Csak olyan keressen minket akinek már volt biszex kalandja. A helyszín Budapest lenne. Többet majd privátban.
Keresünk egy enyhén biszexuális férfit aki csatlakozna hozzánk hármas játékra a hölgy örömére is. Csak olyan keressen minket akinek már volt biszex kalandja. A helyszín Budapest lenne. Többet majd privátban.
Hármasban!
Keresünk egy enyhén biszexuális férfit aki csatlakozna hozzánk hármas játékra. Csak olyan keressen minket akinek már volt biszex kalandja. A helyszín Budapest lenne. Többet majd privátban.
Keresünk egy enyhén biszexuális férfit aki csatlakozna hozzánk hármas játékra. Csak olyan keressen minket akinek már volt biszex kalandja. A helyszín Budapest lenne. Többet majd privátban.
Üdv! Párt keresek akiket nézhetnék szex közben, esetleg szimpátia esetén nyalnám a hölgyet mert igazán nyalásimádó vagyok! Sajnos már vagy 3-4 éve nem volt ilyenben részem és nagyon hiányzik, ezért elég sok mindenre hajlandó vagyok érte! Magamról annyit hogy 42 éves nyíregyházi diszkrét pasi vagyok, mackós alkattal!
sziasztok vannak-e itt olyan férjek akiket izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Holnap estére keresnék Budapest vagy környékén fiatal, korombeli párt hármas szexhez (akár biszex dolog is játszhat, de nem kötelező!)
Holnap estére keresnék Budapest vagy környékén fiatal, korombeli párt hármas szexhez (akár biszex dolog is játszhat, de nem kötelező!)
Sziasztok! Ma estére keresek párokat, hölgyet közös szeretkezéshez csendes lakásomra Gödöllőn.Várom az üzeneted!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Még jó, hogy adatlapodon "fiút" kerestek, nem pedig "férfit". De gondolom ilyenkor ez már nem lényeg...szánalmas a hozzászólasod
(Ez egy válasz Laci175 üzenetére (2022. 06. 29. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!
Sziasztok. Sportos férfi vagyok keresek párt, távolság nem akadály, minden lehetőség érdekel.
Badacsonyban ismerkednek
Sziasztok 36/41 pár vagyunk keresünk ma estére egy masszőr pasit. Más is lehet de fő cél a masszázs írj privátba viber kell. Hatvan Aszód vonzás köréből utazni tudj hely van
Szolnok
Biszex érdeklődésű partnert keresek
siorac69@citromail.hu
Biszex érdeklődésű partnert keresek
siorac69@citromail.hu
Sziasztok 36/41 pár vagyunk keresünk ma estére egy masszőr pasit. Más is lehet de fő cél a masszázs írj privátba viber kell
Sziasztok 36/41 pár vagyunk keresünk ma estére egy masszőr pasit. Más is lehet de fő cél a masszázs írj privátba viber kell