Sziasztok. Holnap este szívesen találkoznék hölggyel, vagy párral!
Kölcsönös szimpátia esetén bulira alkalmas helyem is lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelent gondot, normális távolságra.
Csak aki, akik komolyan gondolják!
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba!
Kellemes ismerkedést mindenkinek.
Üzenet módosítása
Kölcsönös szimpátia esetén bulira alkalmas helyem is lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelent gondot, normális távolságra.
Csak aki, akik komolyan gondolják!
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba!
Kellemes ismerkedést mindenkinek.
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok!
Szombati talira keresek kedves, közvetlen párt vagy hölgyet Budapest és környékén.
Szombati talira keresek kedves, közvetlen párt vagy hölgyet Budapest és környékén.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Csütörtök / péntek vagy szombat estére keresek párt vagy lányt
28 éves 180/84kg. Kék szemű nagyfarku srác vagyok
28 éves 180/84kg. Kék szemű nagyfarku srác vagyok
36-46 éves hetero pár keres hármas-cuckold szexre igényes férfit Fonyod,Balatonfenyves körzetében .
most hétvégére.
Hely szükséges.
25.-50 éves -ig.
most hétvégére.
Hely szükséges.
25.-50 éves -ig.
36-46 éves hetero pár keres hármas-cuckold szexre igényes férfit Fonyod,Balatonfenyves körzetében .
most hétvégére.
Hely szükséges.
25.-50 éves -ig.
most hétvégére.
Hely szükséges.
25.-50 éves -ig.
sziasztok! Párhoz csatlakoznék, ha megbeszéljük valóban ott leszek! Csak szex

Sziasztok! Írtam privit.
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 10:50

Ma késő esti autós cukkoldra ffi beszállót keresünk.Ha lehet csak a közelünkből.
Fiatal srac aki beszállna egy 30 éves párhoz?
Sziasztok. Egerben lakom, ismerkednék. .

Ment privat
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma késő esti autós cukkoldra ffi beszállót keresünk.Ha lehet csak a közelünkből.
Sziasztok
Én szívesen csatlakoznék.
Email címem zsolt.toth31@gmail.com (Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen csatlakoznék.
Email címem zsolt.toth31@gmail.com (Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap Lipót ismerkednék.
Pasit keresúnk harmadiknak. Csak a közelünkböl, 40-50 év közötti, arc és intim szőrzet mentes. Szimpátia alapon, nem azonnalra, és csak esténként van rá időnk. Ezek tudatában keress
Viki és András
Viki és András
Sziasztok,
40-es házaspárt fogadnék pécsi apartmanban a héten. Privátban tudok Viber elérhetőséget adni.
40-es házaspárt fogadnék pécsi apartmanban a héten. Privátban tudok Viber elérhetőséget adni.
Holnap napközben kedves izgalmas hölgyet párt fogadnak bp I lakasomban. Szeretek masszirozni is.Holnap napközben kedves izgalmas hölgyet párt fogadnak bp I lakasomban. Szeretek masszirozni is.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
sziasztok, izgi párt keresek, vastag és kitartó, többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon is vannak. Helyem is van