Csütörtök napközben valaki beszállna párhoz? 40 felett ne irjatok, köszi !
Hatvanas férfi vagyok, párok együttlétében heteróként szívesen részt vennék annyira, amennyire ti szeretnétek vagy engeditek. Ha izgat benneteket, hogy a hölgy testét simogatom, esetleg felizgatom, csókolózom vele, akkor is klassz lehet együttlétünk. Az is a ti döntésetek, hogy behatolhatok-e.De azt is lehet, hogy csak nézlek benneteket.
Sziasztok.
Ma dun 14 óra körül a Szépvölgyire jönne ki kedves hölgy anyuka v pár? Tudok ott jó helyet Kenyeztetnem a holgyet v kukkolnam. Privátba kérnek választ.
Ma dun 14 óra körül a Szépvölgyire jönne ki kedves hölgy anyuka v pár? Tudok ott jó helyet Kenyeztetnem a holgyet v kukkolnam. Privátba kérnek választ.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Helyileg merre
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasit keresünk cuckold sexre
Sziasztok!Párt keresek ma közös nudizás,fürdőzés,szex cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi.Heves megye.
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon van e nagyméretű pasi hétvégi,napközbeni szabadidővel és hellyel??
Ha lenne privát üzeneteket várunk....
Ha lenne privát üzeneteket várunk....
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne…

Moto
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Vannak-e itt olyan pasik akik meg dugatnák az asszonyt s izgatna is ez oket: Utazni tudok hely jo lenne ha lenne!
Sziasztok! A héten Fonyódon fogadnék párt vagy nőt.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Mit szólnátok, ha a többit privátban ecsetelnénk??
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 15:11

Üres adatlappal , fotó nélkül , nem a keresésnek megfelelően jelentkezökkel minek fussunk felesleges köröket?
Csak anyit várunk el az adatlapon mint a mienken van.
Csak anyit várunk el az adatlapon mint a mienken van.
Üres adatlappal , fotó nélkül , nem a keresésnek megfelelően jelentkezökkel minek fussunk felesleges köröket?
Csak anyit várunk el az adatlapon mint a mienken van. (Ez egy válasz szenvedely40 üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 14:31
Csak anyit várunk el az adatlapon mint a mienken van. (Ez egy válasz szenvedely40 üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

aranyosak vagytok nagyon.ti ugy kerestek h meg sosem reagaltatok
mond ennek mi ertelme?

De, válaszolnak... Az is benne van hogy nem vagy szimpatikus...
(Ez egy válasz szenvedely40 üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 14:31

aranyosak vagytok nagyon.ti ugy kerestek h meg sosem reagaltatok
mond ennek mi ertelme?

Sziasztok
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 14:25

Pasit harmadiknak. A környékünkről keresünk 40-50 év közötti pasit. Nem azonnalra és szimpátia alapján döntünk.csak esti éjszakai órákban érünk rá.
Viki és András
Viki és András