Sziasztok!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
sziasztok most 7vegen raérö cucukoldra nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatna ha dugas kozben oralisan kényeztethetnem mindkettojuket! Hely kellene utazni tudok!
Fejerböl pár?
Sziasztok !
Ma este Szekszárdi átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas együttléthez a hölgy örömére testi kényeztetéséhez. Ha van olyan aki férfit keres és találkozni is szeretne írjon privátba.
Ma este Szekszárdi átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas együttléthez a hölgy örömére testi kényeztetéséhez. Ha van olyan aki férfit keres és találkozni is szeretne írjon privátba.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok. Debreceni párhoz csatlakoznék, de lehet szó fotózásról, vagy csak nézlek titeket.
Sziasztok. Heteró párral kalandoznék.
Sziasztok kedves pàrok. Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves igényes pasi vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Privátban várom az üzeneteket. Üdv Zoli/Budapest/
Sziasztok.magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma esti nudis fürdőzéshez,lazulás iszogatás szex a medencében.Heves megy.kis hangulatos fürdő.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párhoz csatlakoznék, akár csak nézőnek.
Nagyfarkú + 20cm igényes pasit keresünk , Nyiregyhazan Csinos 22/150/40 borotvált lányhoz CUCKOLDRA!
Sziasztok,
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére..
Privátban írjatok!
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére..
Privátban írjatok!
Sziasztok Budapesten párhoz csatlakoznék akár szabadba is privin elérhető vagyok
M- este Nyiregyházán pasi ai kefelne baratnőm?
Sziasztok ,08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
sziasztok most 7vegen raérö cucukoldra nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatna ha dugas kozben oralisan kényeztethetnem mindkettojuket! Hely kellene utazni tudok!
Dél -Dunántulon párokkal ismerlednék
Sziasztok! Fiatal fiúként csatlakoznék párhoz Szombathely illetve Sopron környékén
Sziasztok!
A holnapi napon szívesen látogatnék meg magányos hölgyet, vagy párt (hetero alapon). 40 éves, ápolt, inteligens budapesti pasi vagyok. Többesben van tapasztalatom. Türelmes vagyok és érzéki a szexben. Ha szeretnéd vagy szeretnéte kicsit feldobni a holnapi napotok akkor írjatok üzenetet. Viberen meg tudjuk beszélni a részleteket.
Szép napot!
A holnapi napon szívesen látogatnék meg magányos hölgyet, vagy párt (hetero alapon). 40 éves, ápolt, inteligens budapesti pasi vagyok. Többesben van tapasztalatom. Türelmes vagyok és érzéki a szexben. Ha szeretnéd vagy szeretnéte kicsit feldobni a holnapi napotok akkor írjatok üzenetet. Viberen meg tudjuk beszélni a részleteket.
Szép napot!
Sziasztok!
Ma este Budapesten es környezetében bárhol szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon! Maximálisan igényes, diplomás, szexuálisan nagyon aktív férfi vagyok! Ha szimpinek találtok társkeresőben, írjatok nyugodtan üzenetet !
(Homoszexuális férfiak ne írjanak!!! Nem értem, hogy mi értelme próbálkozni ha valaki leírja, hogy hetero!???)
Ma este Budapesten es környezetében bárhol szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon! Maximálisan igényes, diplomás, szexuálisan nagyon aktív férfi vagyok! Ha szimpinek találtok társkeresőben, írjatok nyugodtan üzenetet !

(Homoszexuális férfiak ne írjanak!!! Nem értem, hogy mi értelme próbálkozni ha valaki leírja, hogy hetero!???)