sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Lányok, hölgyek és elhanyagolt feleségek ha szeretitek a Legot akkor gyertek ismerkedjünk és álljunk össze, mint 2 kicsi lego!
Sziasztok! Küldtem mailt.

Igazad van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 19. péntek 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 00:05
Törölt felhasználó (3112072)

E-mail?
Kb netes rendeléseken mivül soha nem mailezek!
Másrészt nem gondolom,hogy 2db full retusált kép miatt én bárkivel is e-mailezgetésekbe kezdenék!!
Mi az amit itt nem lehet lebeszélni?
Vagy skype,viber.
Mail?Azt hittem 2022 van.
Ez a sok szöveg csak arra utal nálad,hogy képgyűjtögető vagy!!
Mindezt én tét nélkül mondom 200 km-re tőled.
Másrészt nem gondolom,hogy 2db full retusált kép miatt én bárkivel is e-mailezgetésekbe kezdenék!!
Vagy skype,viber.
E-mail?
Vagy skype,viber.
Vagy skype,viber.
Hogy megdugják a csajodat minek a kvantum fizika?
Én mennék de mindig csak igergetsz
(Ez egy válasz partkett üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hármas szexben már nem kezdő magas sportos pasi ismerkedne
Képeim adatlapomon.

Nagyon igényes, kulturált, értelmes, jófej, vékony, uni-biszexuális 30 körüli srácot keresünk tabuk nélküli szexre mindkettőnk örömére.
Mi 45/38-as nagyon fiatalos, nyitott gondolkodású (férfi/nő) pár vagyunk.
Budapest, de ésszerű távolságba tudunk utazni is.
Sziasztok! Nagy intimmel pasit keresunk a felesegem örömére! Helyunk van! pentek, szombat, vasarnap..
Sziasztok!
Bács-Csongrád megyében keresek tartós baráti szex kapcsolatra egy párt. 40-es borotvált vastag farkú enyhén biszex férfi vagyok. Káros szenvedélyektöl mentes. Közös nudizás is érdekel. Akár most 7végi találkozó? Utazni tudok.
Bács-Csongrád megyében keresek tartós baráti szex kapcsolatra egy párt. 40-es borotvált vastag farkú enyhén biszex férfi vagyok. Káros szenvedélyektöl mentes. Közös nudizás is érdekel. Akár most 7végi találkozó? Utazni tudok.
kaposvári párhoz valaki ma?hely van
Nagyon igényes, kulturált, értelmes, jófej, vékony, uni-biszexuális 30 körüli srácot keresünk tabuk nélküli szexre mindkettőnk örömére.
Sziasztok!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
sziasztok most 7vegen raérö cucukoldra nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatna ha dugas kozben oralisan kényeztethetnem mindkettojuket! Hely kellene utazni tudok!
Fejerböl pár?
Sziasztok !
Ma este Szekszárdi átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas együttléthez a hölgy örömére testi kényeztetéséhez. Ha van olyan aki férfit keres és találkozni is szeretne írjon privátba.
Ma este Szekszárdi átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas együttléthez a hölgy örömére testi kényeztetéséhez. Ha van olyan aki férfit keres és találkozni is szeretne írjon privátba.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok. Debreceni párhoz csatlakoznék, de lehet szó fotózásról, vagy csak nézlek titeket.
Sziasztok. Heteró párral kalandoznék.