Sziasztok. Eger környékén ismerkednék.
Én szívesen lennék egy pár hàzibaratja illetve harmadik fél. De sajnos lehet àlom marad. Igényes pasi vagyok 46 éves. Nem vagyok független így időm korlátozott. De az biztos mindent megtennék érte s a párnak is hogy jó magyar szexben legyen része. Ennyi. Itt vagyok. Kihívást keresek. Kíváncsi vagyok mennyien írnak majd. Puszi nektek. Irigylésre méltó pár akinek hàzibaratja lennék.
Ne menjen mar el a kedvetek. Foleg h 1fiu vagy.
Senkit se vartatok. Mit hoborogsz?
Multkor azthittem par vagytok. Megbesz a talit. S 1 hetig nem jott valasz. Fiatal lanyhoz tuti kimegy barmelyik fiu.
Nezz magadba te kamugep. S ne irkalj parkent ha fiu vagy. Rafkos kis.....
Senki ne higgyen neki kamugep
Nekem megy el a kedvem parnak kiadva ferj"ir. Tuti kamu
Fotot keteget aztan. ... Ferfitarsaim. Aki normalis.
Soha ne kuldjetek fotot.
Aki nem kamus. Az talizik. Max elkuld h nem!!
Picilany0 s meg sokan homi fiuk....
U.h ne kommenteljenek az ilyenek (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 19. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 14:26
Senkit se vartatok. Mit hoborogsz?
Multkor azthittem par vagytok. Megbesz a talit. S 1 hetig nem jott valasz. Fiatal lanyhoz tuti kimegy barmelyik fiu.
Nezz magadba te kamugep. S ne irkalj parkent ha fiu vagy. Rafkos kis.....
Senki ne higgyen neki kamugep
Nekem megy el a kedvem parnak kiadva ferj"ir. Tuti kamu
Fotot keteget aztan. ... Ferfitarsaim. Aki normalis.
Soha ne kuldjetek fotot.
Aki nem kamus. Az talizik. Max elkuld h nem!!
Picilany0 s meg sokan homi fiuk....
U.h ne kommenteljenek az ilyenek (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 19. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4580402)
VIP

Az előző hét termése! Sokadik időpont egyeztetés, jó, találkozzunk! Ott várunk hogy mi lesz , erre ír hogy most jött közbe neki valami…. Másik ugyan ez, találkozó időpontján írja , mikor mi ott várunk mit egy hülye, hogy pont most nem jó neki. Így megy el a kedv mindentől!!
Nos ezért nehéz partnert találni itt illetve máshol is. Nem csak a kibúvókat keresése miatt van ez… mindenkinek van elképzelése mit, kit keres. Ezért mondtam nem kell megsértődni ha az s válasz hogy ne haragudj nem téged keresünk. Mi is hány pártól kaptuk meg hogy ne haragudjatok nem rátok gondoltunk… sosem merült fel hogy ezen fennakadjunk, keresünk tovább. Nem biztos hogy itt fogjuk megtalálni az a partnert, nyitott szemmel kell járni, ha meg végképp élnényt akar az ember akkor el kell menni egy swinger klubba…
(Ez egy válasz speedyg2 üzenetére (2022. 08. 20. szombat 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 14:45

Sok pár meg elmondja, hogy értelmes embert keres.
Két diploma legyen mert kettejüknek nekik is kettő van együtt.
Ha neked csak egy van az még talán rendben is van de:
- nincs barna napbarnított tested mint egy görög Istennek
- a farkad csak 19 és nem 20 hát ez azonnal kizáró tényező
- a bicepszed nem 47-es csak 45-ös az is azonnal kizáró tényező
- az életkorod nem 18 és 20 év között van
( mondjuk megnézném melyik 19 éves fiúcskának van 2 diplomája meg 47-es bicója pont 20-as műszerrel és görög ősökkel )
A párok itt ezt keresik. Ha elmész a randira akkor meg vagy nem jön el vagy meglátod ki jön és nem tudod eldönteni hogy sírj vagy röhögj kínodban. Kis önkritika azért elférne…
( mondjuk megnézném melyik 19 éves fiúcskának van 2 diplomája meg 47-es bicója pont 20-as műszerrel és görög ősökkel )
A párok itt ezt keresik. Ha elmész a randira akkor meg vagy nem jön el vagy meglátod ki jön és nem tudod eldönteni hogy sírj vagy röhögj kínodban. Kis önkritika azért elférne…
Jogos ! Meg 40esként aki dolgozott is , légy 20as görög isten!!
(Ez egy válasz speedyg2 üzenetére (2022. 08. 20. szombat 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 14:45

Ma este nagy mérettel szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Akár csak egy kis kukkolás is érdekelne vagy csak cumiztatni beállni.
Leginkább Pest megye és a közelben lévő megyékbe utaznék.
Akár csak egy kis kukkolás is érdekelne vagy csak cumiztatni beállni.
Leginkább Pest megye és a közelben lévő megyékbe utaznék.
A párok itt ezt keresik. Ha elmész a randira akkor meg vagy nem jön el vagy meglátod ki jön és nem tudod eldönteni hogy sírj vagy röhögj kínodban. Kis önkritika azért elférne… (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 20. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 14:21
A párok itt ezt keresik. Ha elmész a randira akkor meg vagy nem jön el vagy meglátod ki jön és nem tudod eldönteni hogy sírj vagy röhögj kínodban. Kis önkritika azért elférne… (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 20. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok pasi azt hiszi hogy ha elmondja mekkora neki a farka az mindent felül ír… nem IQ bajnok, helyesen sem tud írni, de van 20-as farka… azt hiszik hogy feleségem remegő lábait máris szét rakja… nem értem ezt a mentalitást dd egyre több ilyen figura van… inkább szánalmas. Ha nem akkor az nem, nem kell tovább nyomulni.
Sok pasi azt hiszi hogy ha elmondja mekkora neki a farka az mindent felül ír… nem IQ bajnok, helyesen sem tud írni, de van 20-as farka… azt hiszik hogy feleségem remegő lábait máris szét rakja… nem értem ezt a mentalitást dd egyre több ilyen figura van… inkább szánalmas. Ha nem akkor az nem, nem kell tovább nyomulni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 20. szombat 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 13:52
Törölt felhasználó (4129052)

És persze, soha nem kerestünk semmi extrát.
Nem kell kigyúrt, nem kell nagy farok……
Legyen meg a kémia.
Mi sem vagyunk modellek, és nem is azt keresünk.
Legyen meg a kémia.
Sziasztok
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
És persze, soha nem kerestünk semmi extrát.
Legyen meg a kémia.
Legyen meg a kémia.
Leírtátok pontosan!
Kerestünk pasit, akivel meg lett volna a kémia, eltűnt, aki meg jó fej volt, de nem volt meg a szinpátia, Ő megsértődik.
10-ből 8.
Addig minden feltételt elfogad, míg ki nem derül, hogy nincs meg a kémia. Aztán elmond minket mindennek…..
Sok pasi valamiért nem tudja elfogadni, ha nem akarunk Vele talizni. Nem érti meg, hogy beengedni a szexuális életünkbe nem mindenkit, és nem mindenáron fogunk.Na de mindegy, nem panaszkodunk.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 20. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 13:42
Kerestünk pasit, akivel meg lett volna a kémia, eltűnt, aki meg jó fej volt, de nem volt meg a szinpátia, Ő megsértődik.
10-ből 8.
Addig minden feltételt elfogad, míg ki nem derül, hogy nincs meg a kémia. Aztán elmond minket mindennek…..
Sok pasi valamiért nem tudja elfogadni, ha nem akarunk Vele talizni. Nem érti meg, hogy beengedni a szexuális életünkbe nem mindenkit, és nem mindenáron fogunk.Na de mindegy, nem panaszkodunk.

Ehhez az fűznék hozzá, hogy mi sem a kigyúrt, 20 cerkával rendelkező görög istent keressük… ugyan már… tudjuk hogy mi milyenek vagyunk, de… ha nincs meg a kémia valakivel, hiába kedves meg lehet vele beszélgetni akkor sem vonjuk be a szex játékainkba. Van egy elképzelése a páromnak, hogy kivel szeretne lenni, szánalomból nem lehet szexelni. Ezt el kell fogadni annak akit nem választunk. Csak sokan sértőnek érzik hogy nem őket választjuk. Nem minden áron keresünk, de bízunk benne hogy lesznek olyan pasik párok akikkel meg lesz az összhang.
Ehhez az fűznék hozzá, hogy mi sem a kigyúrt, 20 cerkával rendelkező görög istent keressük… ugyan már… tudjuk hogy mi milyenek vagyunk, de… ha nincs meg a kémia valakivel, hiába kedves meg lehet vele beszélgetni akkor sem vonjuk be a szex játékainkba. Van egy elképzelése a páromnak, hogy kivel szeretne lenni, szánalomból nem lehet szexelni. Ezt el kell fogadni annak akit nem választunk. Csak sokan sértőnek érzik hogy nem őket választjuk. Nem minden áron keresünk, de bízunk benne hogy lesznek olyan pasik párok akikkel meg lesz az összhang.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 20. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 13:18
Törölt felhasználó (3138022)

Ezt a párokról és a Nőkről is egyaránt el lehet mondani. Két nap alatt egy vissza mondta a másik meg eltűnt az éterben mint a köd. Úgy látom sokszor az a probléma hogy mindenki izmos,magas,nagyfarkú,stb legyen de ezek a pasik sokszor nem is azok akinek kiadják magukat,ha mégis megteheti hogy válogat úgy mint ti. Nem veletek van a bajom félre ne érts.Csak aki tényleg elmenne és jól érezné magát mindenki az nem kell mert nem izmos vagy épp nem 20-as farka van csak 18 pl. Láttalak titeket másik oldalon is meg is néztelek titeket de nem írtam.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Hölgyet, párt keresnék huncutkodásra Zsámbék környékéről. Soft-tól Extrémig. Nagy intimmel rendelkezem. Társkereső adatlap. Szép napot mindenkinek
Ezt a párokról és a Nőkről is egyaránt el lehet mondani. Két nap alatt egy vissza mondta a másik meg eltűnt az éterben mint a köd. Úgy látom sokszor az a probléma hogy mindenki izmos,magas,nagyfarkú,stb legyen de ezek a pasik sokszor nem is azok akinek kiadják magukat,ha mégis megteheti hogy válogat úgy mint ti. Nem veletek van a bajom félre ne érts.Csak aki tényleg elmenne és jól érezné magát mindenki az nem kell mert nem izmos vagy épp nem 20-as farka van csak 18 pl. Láttalak titeket másik oldalon is meg is néztelek titeket de nem írtam.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 20. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 10:03

Csak akkor miért hirdeti magát annyi pasi mikor a többség csak átveri az embert, vagy ebben leli örömét… sajnos mi is meg tapasztaltuk azt a részét hogy csak vártunk és nem jött el. Egyre inkább az az ember érzése hogy a többség csak otthon ráncigálja magának és esze ágában sincs elmenni.
Persze sokan írják azt is hogy találtak innen pasit és valami fantasztikus… na ez ad mrg az embernek újabb erőt hogy folytassa a keresést.
Persze sokan írják azt is hogy találtak innen pasit és valami fantasztikus… na ez ad mrg az embernek újabb erőt hogy folytassa a keresést.

Nos mi eleve nem mennénk elsőre 2 napos találkára vagy wellness és egyebek. Bőven elég egy fél órás órás beszélgetés, ami alatt kiderül meg van-e a szimpátia
Nagy farokkal keresek heteró párt. Bp +100km
Nos mi eleve nem mennénk elsőre 2 napos találkára vagy wellness és egyebek. Bőven elég egy fél órás órás beszélgetés, ami alatt kiderül meg van-e a szimpátia
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 20. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 12:35
Törölt felhasználó (4396782)

Szerintem ilyennel már mindenki szembesült! jómagam most hétvégén. Két napos találkát beszéltünk meg, szabaddá teszem magam, mert nekem csak egy nap lett volna jó, de megoldom! aztán meg sehol senki! gondoltam eltévedtek, és rájuk ítok, de már a regisztrációt is törölték, a telefon meg kikapcsolva! Konkluzió, megint felültettek!
De van a másik véglet is,én évek óta kirakom ezt al evelet és nulla az esély találkára..
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 20. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ilyennel már mindenki szembesült! jómagam most hétvégén. Két napos találkát beszéltünk meg, szabaddá teszem magam, mert nekem csak egy nap lett volna jó, de megoldom! aztán meg sehol senki! gondoltam eltévedtek, és rájuk ítok, de már a regisztrációt is törölték, a telefon meg kikapcsolva! Konkluzió, megint felültettek!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 20. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 10:03

Csak akkor miért hirdeti magát annyi pasi mikor a többség csak átveri az embert, vagy ebben leli örömét… sajnos mi is meg tapasztaltuk azt a részét hogy csak vártunk és nem jött el. Egyre inkább az az ember érzése hogy a többség csak otthon ráncigálja magának és esze ágában sincs elmenni.