Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!Hellyel rendelkező párt kerenék hosszú távra,Budapest és kb:100km körzetében.Ápoltság,higiénia fontos számomra.Nem modell alkatú párt keresek hisz én sem vagyok tökéletes!Merjetek telefonszámot cserélni mert Viberen egyszerübb beszélgetni.További szép napot mindenkinek,és sikeres keresést!
Sziasztok!Hellyel rendelkező párt kerenék hosszú távra,Budapest és kb:100km körzetében.Ápoltság,higiénia fontos számomra.Nem modell alkatú párokatbkeresek hisz én sem vagyok tökéletes!Merjetek telefonszámot cserélni mert Viberen egyszerübb beszélgetni.További szép napot mindenkinek,és sikeres keresést!
Győr környékén keresnénk pasit harmadiknak feleség közös kényeztetésére. Nem mára vagy holnapra,kis ismerkedés szükséges.
Sziasztok 3. Pasi szívesen kényeztetné más feleségét barátnőjét. Ha izgat ha többen dugják a feleséged barátnőd előtted vagy akár veled. Irj Mi 45 48 éves pasik vagyunk átlagos testalkat.17 19 cm intim. Van tapasztalatunk.
Nagyfarku sportos szortelen pasit keresunk
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
Sziasztok!
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyébő.! Párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyébő.! Párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Szia-Sziasztok! Diszkrét, igényes, nem független ffi PÁRT fogadnék…. Akár ott alvással italt viszem szállást fizetem…. Szauna, jakuzzi adott szívesen masszírozom, kényeztetném a hölgyet a párja előtt akár vele együtt….. enyhe bi belefér de ez csak opció!!!!
Enyhén bi párt keresnék Budapest és környékén. Helyem nincs,utazni tudok autó van.
Pár vagy hölgy Fejér megyében?
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok !! Hát ha lehet én jelentkeznek
(Ez egy válasz változatos üzenetére (2022. 09. 06. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Pest megyében párhoz csatlakoznék utazni tudok 40 es sportos jól tejelő hetero férfi privi
Sziasztok,
érett házaspárt fogadnék a héten. Helyem van. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni, ha komolyan gondoljátok.
érett házaspárt fogadnék a héten. Helyem van. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni, ha komolyan gondoljátok.
Sziasztok! XXX éves nem független férfi keres hölgyet illetve párt kevéske szabad idő tartalmas eltöltésére. Magamra és környezetemre igényes vagyok. 182 magas 90 kg normál/sportos testalkatú
Hetero jó adottságú hapsit keresünk péntek estére.