Sziasztok! Ma este fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok! Kedd délelőttre várok egy kedves párt, vagy hölgyet egy kis yakuzzizásra, hármas szexre...
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek akikiet szinte izgatná a ket farok egy punciban dolog! Hely kellene utazni tudok!
Badacsonyban ismerkednék
Sziasztok ! Párhoz csatlakoznék hetero alapon. Tapasztalt, igényes pasi vagyok. Bp., Pest megye
Sziasztok!
40es veresegyhazi pár vagyunk ahol a hölgy fantáziaianak megélhetése és persze az enyémek keresünk FFI . Pl dp dpp egy puncusba egyszerrre ketten esetleg privát elcsabitas lakáson belül ahol a hölgyet privátba is lehet kényezteti és enis beszalnek ha úgy van .. enyhe bi nem hátrány igényesség és kölcsönös bizalom tisztelet elvar
40es veresegyhazi pár vagyunk ahol a hölgy fantáziaianak megélhetése és persze az enyémek keresünk FFI . Pl dp dpp egy puncusba egyszerrre ketten esetleg privát elcsabitas lakáson belül ahol a hölgyet privátba is lehet kényezteti és enis beszalnek ha úgy van .. enyhe bi nem hátrány igényesség és kölcsönös bizalom tisztelet elvar
Sziasztok èn egy pápai àpolt sportos srác vagyok! rendszeres diszkrét szex kapcsit keresek nyitott vagyok mindenre ami jól esik! párok lányok levelet vàrom?!
Szia Te 45 és 60 közötti potens Férfi!
Szeptember 3. hétvégéjét (16-18) Mórahalmon töltjük.
Hóditsd meg a páromat ott a helyszínen, amihez segítséget adok! Ha sikerrel jársz, már este szex lesz..
Kölcsönös elégedettség eseten tartósan a házibarátunk lehetsz! Párokkal is szívesen ismerkednénk a saját korosztályunkból, amiből tartós és nem csak szex kapcsolat is kialakulhat.
Privát levelet várok!
Szeptember 3. hétvégéjét (16-18) Mórahalmon töltjük.
Hóditsd meg a páromat ott a helyszínen, amihez segítséget adok! Ha sikerrel jársz, már este szex lesz..
Kölcsönös elégedettség eseten tartósan a házibarátunk lehetsz! Párokkal is szívesen ismerkednénk a saját korosztályunkból, amiből tartós és nem csak szex kapcsolat is kialakulhat.
Privát levelet várok!

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
szia,
Hölgy utitársam keresem egy Rhodoszi, surfözéses nyaraláshoz Október közepén.
Hölgy utitársam keresem egy Rhodoszi, surfözéses nyaraláshoz Október közepén.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Holnap délután tud valaki minket fogadni a párommal együtt?Kaposváron???
Sziasztok! Kedd délelőttre várok egy kedves párt, vagy hölgyet egy kis yakuzzizásra, hármas szexre...
Sziasztok! Talán az utolsó jó idő idèn hétvégén ! A holnapi nap Fiatal ( max 30 , képpel, el is mer jönni , nem profi ) srácot ( vagy hölgyet, esetleg kezdő párt ) keresünk hármas kalandhoz Dunakeszi-Vác között . A hölgy imàdja az anált ! Privit légyszi
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok! Ma este fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek akiket szinten izgatna a ket farok egy punciban dolog! Hely kellene utazni tudok!
Igen!