Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Székesfehérvári pár pasit keres 3.nak . Legyél jóképű , lehetőleg vastag méretes farkú . Ja és gyre is el , ne csak ígérgesd .
sziasztok.
szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül.Kedvelem az idősebb hölgyeket,párokat.
olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül.Kedvelem az idősebb hölgyeket,párokat.
olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok,
hétvégi találkához keresek 40-es hölgyet illetve házaspárt. További információk, fotók az adatlapomon.
hétvégi találkához keresek 40-es hölgyet illetve házaspárt. További információk, fotók az adatlapomon.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.,és környéke!
Ma este valaki(k) Glory Caféban(Budapest)? 18 és 60 közti vonzó és dekoratív hölgyek társaságát keresi egy korai harmincas, szőkésbarna hajú, zöld szemű, vastag hímvesszős, sportosan vékony alkatú hetero (75 kg, 179 cm) srác.
Testalkat nem igazán számít, csak nézzen ki a hölgy igényesen jól. Párokhoz, illetve gangbanghez is csatlakoznék, vagy más swingerbe is akár.
Testalkat nem igazán számít, csak nézzen ki a hölgy igényesen jól. Párokhoz, illetve gangbanghez is csatlakoznék, vagy más swingerbe is akár.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Fehérvár környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Sziasztok! Igényes, ápolt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Helyem van a 13.kerületben. Intim 21/6
Szép napot mindenkinek. Szombaton utó szülinapt tartok barátokkal. Szivesen látunk plussz párokat, esti ital üditő rágcsa ,és kis beszélgetés és tartalmas szex
Péntek éjszaka Debrecen Csikágóba leszünk valaki elcsábítaná a feleségem? 18-30ig csakis jóképű sportos pasi jöhet szóba. privát üzenetet várunk.
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek.
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Szombatra 3asra férfit keresünk. Az ideális 30-45 közötti, független normál testalkatú , és 17 cm nél nagyobb. Nem barátot és beszélgető társat keresünk, de az önálló beszéd nem kizáró ok.
Sziasztok!
Ma vagy holnap este Budapesten párt keresek!
Pár mondat rólam:
31 éves, intelligens, udvarias,extra igényes,nagy intimű,sportos srác vagyok és tapasztalt a többes szexben,ha velem megbeszéli valaki biztosan elmegyek,nem tűnök el!
Kellemes estét miden Gg.felhasználónak!
Ma vagy holnap este Budapesten párt keresek!
Pár mondat rólam:
31 éves, intelligens, udvarias,extra igényes,nagy intimű,sportos srác vagyok és tapasztalt a többes szexben,ha velem megbeszéli valaki biztosan elmegyek,nem tűnök el!

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok !
November 4-én ( péntek )estére Demjénben szállást keresnénk 1 éjszakára. Hetero férfi jelentkezését várjuk, akivel közös fürdőzést és hármas szexet tervezünk ! Aki jelentkezik az adatlapunkat olvassa el, hogy elkerüljük a felesleges vissza utasítást ! Csak privát üzenetet várunk !
November 4-én ( péntek )estére Demjénben szállást keresnénk 1 éjszakára. Hetero férfi jelentkezését várjuk, akivel közös fürdőzést és hármas szexet tervezünk ! Aki jelentkezik az adatlapunkat olvassa el, hogy elkerüljük a felesleges vissza utasítást ! Csak privát üzenetet várunk !