Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos srác vagyok.
van itt olyan pár aki 3as keres hetero alapon fiatal srácot keres maguk mellé? Zala Vas Somogy megyéből utazni tudok privibe lehet keresni
Sziasztok! Ma pàrhoz csatlakoznék, ha esetleg lenne kedvetek egy kellemes estéhez velem, vàrom a jelentkezéseteket!Utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! Valóban találkozni is vágyó párral ismerkednék, találkoznék a hölgy örömére.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel, párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel, párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Sziasztok. Ma estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok ma vagy holnap raero nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt? utazni tudok hely kellene!
sziasztok -. keresgélünk az adatlapon lerírtak szerint !csak heteró fiatalabb férfit édes hármashoz .köszönjük a megértést.sok sikert mindenkinek.
Ma?
Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Igényes, korrekt férfi vagyok sok szabadidővel.Napközben is ráérek és este is. Szabolcs megye és környéke.
Ez pedig a 3as topic, félrecsúszott.
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2022. 10. 22. szombat 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pár, párt keres 4 es gabalyodásra. Privi!
csatlakoznék párokhoz hetero alapon akár ma este is vagy holnap este is Zala Vas Somogy megyébe is privibe lehet írni vagy chaten is lehet nyugodtan nagyon szívesen válaszolok a levelek üzenetekre
Sziasztok. Debreceni, és környéki párhoz csatlakoznék mindenki örömére.
Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Hajdú - Bihar megyei párhoz csatlakoznék. Igényes, diszkrét vagyok.
Győr környékén párhoz csatlakoznák.
Sziasztok,
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.