Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
hétvégi találkához keresek 40-es, kedves, ápolt házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre autóval. Privát üzenetben tudunk elérhetőséget cserélni.
fk
hétvégi találkához keresek 40-es, kedves, ápolt házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre autóval. Privát üzenetben tudunk elérhetőséget cserélni.
fk
Esztergomban ma délre keresnék hölgyet vagy szimpatikus párt kellemes együttlétre

Sziasztok! Sok mindenre nyitottan keresek párt/házaspárt, akik kipróbálnák, vagy újra átélnék a hármas szex örömeit. Arcfotót nem kérek senkitől és nem is küldök. Diszkréció, ápoltság, egészség adott és elvárt, helyem van a randihoz. Szép napot mindenkinek! Üdv, Ádám
Sziasztok! Sok mindenre nyitottan keresek párt/házaspárt, akik kipróbálnák, vagy újra átélnék a hármas szex örömeit. Arcfotót nem kérek senkitől és nem is küldök. Diszkréció, ápoltság, egészség adott és elvárt, helyem van a randihoz. Szép napot mindenkinek! Üdv, Ádám
hello
sportos ápolt potens régebb ota itt élő fekete pasi vagyok extra mérettel szabad a hosszú hétvégém hölggyel feleséggel párral hetero alapon szívesen tölteném valamelyik nap
sportos ápolt potens régebb ota itt élő fekete pasi vagyok extra mérettel szabad a hosszú hétvégém hölggyel feleséggel párral hetero alapon szívesen tölteném valamelyik nap
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Utazni tudok!
Szegeden keresünk párommal aki 26 éveskarcsú lány 36 tol 50 éves korig férftit
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Sziasztok!
Ezen a héten péntek estére , esteleg szombatra keresünk önmagára igényes, inteleigens, ápolt, diszkrét,normális 1-2 heteró úrat/úrakat székesfehérvári kalandra,belevaló,szexi, dögös hölgy kényeztetésére.
Elsősorban fiatalabb 25- vagy idősebb 55+ jelentkezők érdeklődését várjuk.
Nyaláscentrikusság kimondott előnyt jelent.
Érdeklődéseteket belső üzenetben várjuk.
Ezen a héten péntek estére , esteleg szombatra keresünk önmagára igényes, inteleigens, ápolt, diszkrét,normális 1-2 heteró úrat/úrakat székesfehérvári kalandra,belevaló,szexi, dögös hölgy kényeztetésére.
Elsősorban fiatalabb 25- vagy idősebb 55+ jelentkezők érdeklődését várjuk.
Nyaláscentrikusság kimondott előnyt jelent.
Érdeklődéseteket belső üzenetben várjuk.
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival ha van itt ilyen. Max 70km! Írjon aki közelben lakik.
Sziasztok.10,29 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
sziasztok olyan párok vannak e itt ahol a férjet izgatna ha megdugjak a feleseget akár vele kozosen is? Hely kellene utazni tudok!
Elhanyagolt férj vagyok. Szívesen csatlakozóm pàrhoz illetve minden más is szóba jöhet. Minden megoldás érdekel.
Holnap este sárospatak környéki párral lánnyal ismerkednék,csatlakoznék
Hetero párral ismerkednék!
Sziasztok ! Ma estére keresem párok társaságát Pesten Gaben