Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok 27 éves pest megyei pasi csatlakozzna párhoz /fogadni is tudok.
sziasztok -. keresgélünk az adatlapon lerírtak szerint !csak heteró fiatalabb férfit édes hármashoz . nem ma estére !.köszönjük a megértést.sok sikert mindenkinek
Sziasztok holnap estére keresünk fiút 3-as szex re ff heteró alapon kizárólag a lány örömére Max 25 éves korig
Budapesten van foglalás k!
Budapesten van foglalás k!
Sziasztok. Bp.i 47 éves nem független ff vagyok, ma vagy holnap "Szombat" estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagot nőt ,anyukát .Benne lennék Sw házi buliba is.
Gondoljatok ismerkedjünk .Többit privátba .Üdv Laca
Vastag farkú intelligens 40es férfi ismerkedne párral
Képek adatlapomon láthatók. Köszi, hogy elolvastad

196cm igenyes pasi ismerkedne NYIREGYHAZAN
HELY VAN.
HELY VAN.
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre a hétvégén. Helyem Pécsett van. Privát üzenetben tudunk értekezni!
Köszönöm
Adatlapom és galériám
40-es házaspárt keresek hármas szexre a hétvégén. Helyem Pécsett van. Privát üzenetben tudunk értekezni!
Köszönöm
Adatlapom és galériám
Csepeli házaspárhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Most keresünk szép farkú férfit, akivel közösen a szexi barátnőm szopathatnánk.
Budapesten, 4. kerületben vagyunk
Most keresünk szép farkú férfit, akivel közösen a szexi barátnőm szopathatnánk.
Budapesten, 4. kerületben vagyunk
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok,
Péntek estére, vagy szombatra keresek vékony hölgytaggal rendelkező párt tabumentes találkozásra. Hely is van.
Péntek estére, vagy szombatra keresek vékony hölgytaggal rendelkező párt tabumentes találkozásra. Hely is van.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival. Borsodi pár vagyunk. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Elhanyagolt apuka a Balaton körül keres hetero alapon. Szép napot mindenkinek!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Bp.i 47 éves nem független ff vagyok,11.18 Péntek vagy 19 Szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagot nőt ,anyukát .Benne lennék Sw házi buliba is.
Én is szeretném kipróbálni a hármas szexet erről szívesen beszélgetnék korunkbeli Szolnokiakkal vagy közelben lakókkal.
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!