Soproni párral ismerkednék.
Soproni párral ismerkednék.
Nagymellű nő v feleség?
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.Hölgy is írjon, ha el van hanyagolva.

Sziasztok! Ma és holnap egésznap és este is (dec.22-23) csatlakoznék párhoz a hölgy kényeztetésére. Gyöngyös + 50 km.
Helló sziasztok! Győrbe vagy környékén, keresek párokat vagy szingli csaj!
40-es, 50-es bi pasit, párt, hölgyet keresünk...
Szentendrén lakunk!
Szentendrén lakunk!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok!
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány vagy hölgy személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány vagy hölgy személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Sziasztok. Keresnénk ápolt srácokat heteró alapon a feleség örömére. Csak aki komolyan is gondolja.
Sziasztok. Szilveszteri buli keresek akihez lehet csatlakozni, Kecskemét és környéke. Korrekt megbízható pasi vagyok. Csak privátban!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Akár napközbeni kalandra keresek a találkozástól nem félő nőt vagy párt, az sem baj, ha kicsit perverzek és nagyon bevállalósak vagytok.
Én magas, sportos, 40-es, többest imádó, talán kicsit túl potens, telhetetlen férfi vagyok, aki úgy imádja a nőket, mint Gombóc Artúr a csokoládét.

Igényes pasi keres párt. Szaunázás velem veletek