Sziasztok! Ma estére keresek bpn nőt vagy párt!
Sziasztok.
Budapest, Kecskemét, Dunaújváros háromszögbe, szívesen ismerkednék, hölggyel, vagy párral.
Szalkszentmártonba, normális találkákra alkalmas helyem lenne, de az utazás sem jelent gondot.
Csak aki, akik komolyan gondolják. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek, élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Budapest, Kecskemét, Dunaújváros háromszögbe, szívesen ismerkednék, hölggyel, vagy párral.
Szalkszentmártonba, normális találkákra alkalmas helyem lenne, de az utazás sem jelent gondot.
Csak aki, akik komolyan gondolják. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek, élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Sziasztok ! Kőbányán keresnék most,szex éhes hölgyet vagy párocskát ! Szivesen megyek hazhoz,de helyem is van,ha kell.... Nagyon tele vagyok !
Budapesten ma este párt fogadnék.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Tapasztalattal rendelkező 26 éves, sportos, helyes srác hatalmas mérettel (profilomon vonalzós kép) a hétvégén párt vagy hölgyet fogadna (utazni is tudok).
Sziasztok.3masra keresek párt.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Ma és hétvégén is tudok talizni.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Ma és hétvégén is tudok talizni.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok.
Szia bisex fiú vagyok szívesen taliznèk sexelnèk veled ma este
(Ez egy válasz Shaqual üzenetére (2023. 01. 20. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 19:15

Tapasztalattal rendelkező 26 éves, sportos, helyes srác hatalmas mérettel (profilomon vonalzós kép) a hétvégén párt vagy hölgyet fogadna (utazni is tudok).

Sziasztok! Párokhoz szívesen csatlakoznék ma este, utazni és fogadni is tudok!
Ok, akkor ma este nyitottak lennénk egy kellemes lazulós hármasra, a 30 éves, 180 cm magas, szőke hölgypartneremmel. A hölgy választ a kultúrált megkeresésekből.
Sziasztok!
Laza, játékos megmozdulás az éjszaka leple alatt?
Laza, játékos megmozdulás az éjszaka leple alatt?

Sziasztok Laci vagyok szívesen csatlakoznèk 3.nak
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 20. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 19:39
Törölt felhasználó (1108392)

Ok, akkor ma este nyitottak lennénk egy kellemes lazulós hármasra, a 30 éves, 180 cm magas, szőke hölgypartneremmel. A hölgy választ a kultúrált megkeresésekből.
Üdvözlök minden kedves párt!
Szívesen ismerkednék,szimpátia alapján a személyes találkozóktól sem zárkózom el!
Sőt....!
Szívesen ismerkednék,szimpátia alapján a személyes találkozóktól sem zárkózom el!
Sőt....!
Sziasztok.Pár Pécsen aki ismerkedne magas sportos nagy méretű pasival Vasárnap.
Miskolci párt keresek ma délelőtt várlak lakásomba
Sziasztok.Egész hétvégén várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !
Gyula, Békéscsaba környékéről keresek megbízható érzéki buja nőt! Jelentkezz várlak!
Sziasztok!
Ma szívesen csatlakoznék parokhoz a Hölgy örömére!
Utazni tudok! Nem vagyok független de a ma estém szabad!Laci
Ma szívesen csatlakoznék parokhoz a Hölgy örömére!
Utazni tudok! Nem vagyok független de a ma estém szabad!Laci
Sziasztok! Kiss farokkal csatlakiznék molett duci párhoz!