Keresek mára hölgyet vagy párocskát , finom érzéki szexre ! Nagyon sok a spermám és kitartóan kemény a farkam ! Lehet közben videózni vagy fotózni is ! Kőbányán helyem is van !
Sziasztok!
Ha létezik itt olyan hölgy aki szereti ha kényeztetik jelentkezzen bátran!
Üzenet módosítása
Ha létezik itt olyan hölgy aki szereti ha kényeztetik jelentkezzen bátran!
Üzenet módosítása
Napközbeni-esti találkozásokhoz keresek nő, párt Bp
Sziasztok.Ma napközben, este, éjszaka várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted! Köszönöm!
Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
Napközbeni huncudkodásra keresek párokat. Budapesten és Pest megyében.
37 éves, vékonyabb testalkatú, borotvált pasi vagyok, kellemes mérettel.
Teljes mértékben a párok vágyaihoz viszonyulok.
Napközbeni huncudkodásra keresek párokat. Budapesten és Pest megyében.
37 éves, vékonyabb testalkatú, borotvált pasi vagyok, kellemes mérettel.
Teljes mértékben a párok vágyaihoz viszonyulok.
Sziasztok! Pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni! Az írjon nekünk aki mer is talizni velünk! Borsod megye! Sok sikert mindenkinek.
Holnap délelőtt 10 órakor Miskolcon csatlakozom egy pàrhoz jó fejek már voltam velük.Keresek még 1 pasit 3+1 felálláshoz.Csak nem Miskolciak jöhetnek szóba.Tovàbbi infót privátban.Nagyfarkú kell esetleg enyhe bi
Sziasztok!Holnap délután Győr-Székesfehérvár vonalon szívesen kényeztetnék elhanyagolt hölgyeket, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék!

Sportos, igényes, 21 éves, egyedülálló srácként keresek nőket/párokat hetero alapon. Helyem van.
Jelöljetek/írjatok és mutatok képet. Ha tetszem a többit megbeszéljük.
Jelöljetek/írjatok és mutatok képet. Ha tetszem a többit megbeszéljük.
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Olyan vagyok mint a spanyol nátha. Mindenki megkaphat. Kapjátok be.
Nyitot párt keresek Pest megyében hoszú távra,akár idöseb párhoz is szivesen csatlakozom.
Akkor hajrá...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 06. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 06. hétfő 10:33
Törölt felhasználó (4536282)

Nyitott párhoz csatlakozom!
Fiatal pasit keresünk, csak a hölgy örömère.
Felső korhatár max 22!!
Privátban kèrjükjelentkezni, további rèszletek ott.
Felső korhatár max 22!!
Privátban kèrjükjelentkezni, további rèszletek ott.
Nyitott párhoz csatlakozom!
Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!..:::
Sziasztok!Magányos vagy elhanyagolt lány,nő,asszony barátja virtuális társa lennék.Hiányzik valami otthon esetleg elfojtott vágyaid kiélnéd kamerába?Én hasonló cipőben járok,vannak dolgok amiket nem kapok meg itthon és szeretném valakivel tabuk nélkül megosztani.Ha felkeltettem érdeklődésed és magadra ismersz,írj privát üzenetet.Én 38 éves nem független normális srác vagyok.Diszkréció természetesen adott és elvárt.