Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!!!
Bükfűrdőn ismerkedünk adatlapunk szerint

Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Sziasztok!
Hétfő délelőttre keresünk pasit
Hova valósiak vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 11. szombat 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 00:59
Törölt felhasználó (4696768)

Sziasztok
Mi keresünk pasit hazibarartot
Sziasztok Laci vagyok szívesen csatlakoznèk hozzátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 11. szombat 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 00:59
Törölt felhasználó (4696768)

Sziasztok
Sziasztok
Sexmoziban most tali?
Sziasztok holnapi napra (02.11) Gyorbe (helyunk van) keresunk pasit vagy part, csak is kizarolag nagy meretu pasit vagy ilyen tagu part
este 6 tol raerunk.

Màsik időpont esetleg?
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 02. 10. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok párokat hölgyeket keresnék.helyem van budapesten a dohany utcában.én 30eves pasi 178cm 80kg
Sziasztok!

Sziasztok, diszkrét és ápolt pasiként keresek vasárnapra, Budapesten és agglomerációjában hellyel rendelkező fiatalos párt, akik harmadiknak keresnek partnert. Adatlapomon több infót találsz.
Csajok! Ma este ki szeretne kényeztetést ? Pécs és környékén.? Fogadni is tudok. Holnap délig csapadhatjuk! Privátba írj légyszives. !!
Max 45 éves korig,méret fontos ,tehát 18+...
Átutazók kíméljenek és több száz kilóméterről ne írj..
Nálunk megvan a menete a dolognak..
Csak akkor írj ,ha arcos képet is küldessz..
Viberen ismerkedünk,majd személyes tali..
Köszi,hogy elolvastad...
Átutazók kíméljenek és több száz kilóméterről ne írj..
Nálunk megvan a menete a dolognak..
Csak akkor írj ,ha arcos képet is küldessz..
Viberen ismerkedünk,majd személyes tali..
Köszi,hogy elolvastad...
Sportos 40 es pasi extra mérettel partnert keres strapabíró edzett típus ill kisebb szexbuliba is szívesen elmennék ,hetero alapon üdv P
Sziasztok. Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Mai nap pároknak férfiaknak egy kis masszázs,vagy egy kis huncutkodás is belefér.Kecskeméten helyem van