Sziasztok.
27 éves úr csatlakozna érettebb párhoz , heteró alapon.
Utazni tudok, Komarom- Esztergom, Budapest, Pest megyében.
Privátban szívesen adok kontaktot.
Merjetek találkozni. Nagy keblek előny, a hölgyeknél.
27 éves úr csatlakozna érettebb párhoz , heteró alapon.
Utazni tudok, Komarom- Esztergom, Budapest, Pest megyében.
Privátban szívesen adok kontaktot.
Merjetek találkozni. Nagy keblek előny, a hölgyeknél.
Kár, hogy messze vagy...
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 03. 18. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ha van olyan pár amelyiknek a hölgytagja örömmel fogadná egy idegen pasi kényeztetését Budapesten akkor ma 20 óráig ráérek. Akár menni is tudok. Autós szex is játszhat. Szép nagy autóm van, elférünk benne kényelmesen.
Ha van olyan pár amelyiknek a hölgytagja örömmel fogadná egy idegen pasi kényeztetését Budapesten akkor ma 20 óráig ráérek. Akár menni is tudok. Autós szex is játszhat. Szép nagy autóm van, elférünk benne kényelmesen.

Sziasztok! Pár hölgy tagját kényeztetném ma délután …
Szépséges lányok!!! Egész hétvégén kényeztetnék egy hölgyet teljes odaadással! Fogadni is tudok és utazni is!
Szép napot mindenkinek!

Felség többes örömére keresünk férfit Miskolcon ......
Sziasztok. 420Szívesen megismerkednék egy buja párral akik túlfűtöttebb típusok, szeretik a jó hangulatot, és együtt akár egész éjjel a Hölgyet kényeztetni, minél jobban élvezi, annál többet
Nekem fontos a kölcsönös szimpátia vonzódás...nem csak egy lukat keresek...

Sziasztok pasit fogadnánk ma éjjszakàra a leirtaknak megfelelőt.
Sziasztok.
45 év feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra! Elvált, vagy özvegy férfi lenne az ideális, legyen szabadidőd hétvégén!
Előnyt élvezel, ha férfias vagy és szőrös a tested, illetve ha dúsan szőrös a fanszőrzeted is. Nálunk kifejezetten a kisebb farok a nyerő, 8-13cm az ideális, 16cm felett semmiképpen ne irj! Nagy potencia és sok geci elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy! Ha ezek mellé még sűrű, joghurt szerű is a gecid, akkor nyert ügyed van.
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 100km)
A szerencsést egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró és mézédes pinával, bizalom esetén rendszeresen teleélvezheted...
45 év feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra! Elvált, vagy özvegy férfi lenne az ideális, legyen szabadidőd hétvégén!
Előnyt élvezel, ha férfias vagy és szőrös a tested, illetve ha dúsan szőrös a fanszőrzeted is. Nálunk kifejezetten a kisebb farok a nyerő, 8-13cm az ideális, 16cm felett semmiképpen ne irj! Nagy potencia és sok geci elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy! Ha ezek mellé még sűrű, joghurt szerű is a gecid, akkor nyert ügyed van.
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 100km)
A szerencsést egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró és mézédes pinával, bizalom esetén rendszeresen teleélvezheted...
Sziasztok. Pár aki el jönne velem bulizni? Csak privátban. Köszönöm
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Nagy farkat szerető hölgyet ,feleséget keresek.egy egy kellemes estére.
50 es házaspárt ,alkat mellékes ,merjetek találkozni. Norbi
50 es házaspárt ,alkat mellékes ,merjetek találkozni. Norbi
sziasztok
Bp-i 24 éves valóban sportos ápolt potens hetero srác vagyok kellemes 20/5 mérettel szívesen ismerkednék találkoznék akár most hétvégén (házas)párral vagy egy hölggyel izgalmas erotikus kalandozásra írjatok rám bátran privátban
Bp-i 24 éves valóban sportos ápolt potens hetero srác vagyok kellemes 20/5 mérettel szívesen ismerkednék találkoznék akár most hétvégén (házas)párral vagy egy hölggyel izgalmas erotikus kalandozásra írjatok rám bátran privátban
Sziasztok.
Ápolt, igényes férfiként, heteró pár házibarátja lennék Cegléden és környékén.
Ápolt, igényes férfiként, heteró pár házibarátja lennék Cegléden és környékén.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
20/6 vastag farkú igényes pasiként párhoz beszállnék (hetero alapon, feleség dupla élveztetésére).
Privátban keressetek! Mobilis vagyok, utazás nem gond (BP + környéke).
Szexben potens és kitartó vagyok, hosszú (akár egész éjszakás) programban is benne vagyok
Privátban keressetek! Mobilis vagyok, utazás nem gond (BP + környéke).
Szexben potens és kitartó vagyok, hosszú (akár egész éjszakás) programban is benne vagyok

Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.