Párokat keresek budapesti textilmentes wellness kikapcsolódáshoz.
Ismerkedjünk, beszélgessünk kalandozzunk.
Érezzük jól egymást!
Legyen szép napunk!
Várom privát üzeneted
Ismerkedjünk, beszélgessünk kalandozzunk.
Érezzük jól egymást!
Legyen szép napunk!
Várom privát üzeneted
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok, holnap napközben Pest megyében, vagy Székesfehérvár környékén csatlakoznék párhoz.
.
Budapesten vagy környéken(de húsvétkor pl. Magyarország keleti részén leszek...) keresnék érzéki párost akikkel együtt bármit lehet, hosszú közös esték reggelig, közös wellness, program, kiruccanás...kocsikázás...kirándulás..
Egyedül élek(helyem van) de autóm is van, utazni is tudok... privi

Sziasztok 37/43éves pár vagyunk hetero alapon keresünk. Agy mérettel rendelkező pasit pasikat
Mi egy pár vagyunk 37/43minket érdekelne a dolog
Szegedi szexben kitaetó, nagyméretű pasit, pasikat keresünk hölgytagunk kényeztetésére. Mi 45 éves 3as vagyunk 2ffi a nő. Privátba írj! Búvóhelyel elönyben!
Debrecen nagyerdőn izgalmas párokat keresek.
Nyiregyi pár aki potens pasit keres?
Hajnali orakban 6-7 vagy 7-7:45 talalkozgtanek Holgyekkel parokkal a 13. Keruletben. Sokmindenre nyitott vagyok a sima szextol az extremebb dolgokra is. Irjatok batran es mar megyek is! Tapasztalatom van
50es pasi holnap délután este parokhoz csatlakozna tabuk nélkül min3unk örömére Pécsen
50es pasi holnap délután este parokhoz csatlakozna tabuk nélkül min3unk örömére Pécsen
Szerintem ti nagyon eltévedtetek!
Muszáj tele aggatni ezt az oldalt?
Egyébiránt, az írásjelek ülnek a szavakon, ha már a helyes írást emlegeted. Az ülés azt jelenti, a szó után nincs szóköz.
De maradjunk annyiban, gondolataitokat inkább privátban beszéljétek meg.
Köszi!
Muszáj tele aggatni ezt az oldalt?
Egyébiránt, az írásjelek ülnek a szavakon, ha már a helyes írást emlegeted. Az ülés azt jelenti, a szó után nincs szóköz.
De maradjunk annyiban, gondolataitokat inkább privátban beszéljétek meg.
Köszi!
Helyesírása ide vagy oda, abban igaza van, hogy rosszindulatú vagy. Az eredeti kommentedbol semmi mas nem jön le, csak a bántani akarás és rosszindulat. A másik letaposása. Nyilván ettől te többnek érzed magad, hogy a helyesírása miatt sikerül valakit magad alá gyűrni. De, hogy miért érzed magad erre feljogosítva? Mindenesetre izgi. Arról nem beszelve, hogy köszönő viszonyban nem volt semmi általad írott a figyelemfelhívással. Pure passzív agresszivitás, dominancia es személyeskedés. Ilyenre pedig felnőtt embernek, aki rendben van magával semmi szüksége. Ha a kettő közül kell választanom inkább analfabéta lennék mint, hogy így viselkedjek.Szerintem mindenki sepregesse a saját portáját. Az is magért beszél, hogy egy egész fórum elott gondoltad megszégyeníteni a másikat, és még azok után is visszahoztad a saját magad által generált feszültséget, hogy az ember privátban reagált arra, hogy belegázoltál mindenki előtt.
Sziasztok! Igényes budapesti párhoz csatlakoznék ma este… én 40-178-85 ápolt és igényes, nagyméretű srác.
Sziasztok! Igényes budapesti párhoz csatlakoznék ma este… én 40-178-85 ápolt és igényes, nagyméretű srác.
Sziasztok! Lánnyal vagy párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Nyiregyhazan PÁR AKI PASIT KERES?
Hely van
Hely van