Irtam
(Ez egy válasz Zsebibaba89 üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 10:23

Sziasztok.
Nagy intimmel rendelkező srácot keresünk hármas szórakozáshoz
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Párokkal találkoznék leginkább a hölgy örömére!
Párokkal találkoznék leginkább a hölgy örömére!

Törölt felhasználó (4697280)

Szia minket érdekelne
Sziasztok sportos igényes pasi extra mérettel játszótársat keres sportos partnerek érdekelnek extra strapabíró típus
sportos unatkozó feleségek előnyben
Bp ,Telki ,környéke viber legyen üdv P

Sziasztok.
sziasztok! Van olyan aki végignézné ahogy megdugom a feleségét?
Sziasztok! Egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Szívesen segitek én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 16:48

Szia minket érdekelne
Sziasztok! Sajnos a jobb dolgokról általában így lecsúszok.. viszont amennyiben többször áll fenn nálatok ilyen igény is én szívesen megismernélek titeket..
(Ez egy válasz mmm3mmm üzenetére (2023. 03. 25. szombat 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Valaki Skype?
A hét első felében párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok én is segíthetek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 16:48

Szia minket érdekelne
Szia minket érdekelne
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv feleséget dugnék a férj elött!
Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén csatlakoznék a mai napon párhoz.
sziasztok feleseget dugnék a párja elott (cuckold) ha vannak itt erre nyitott párok? Utazni tudok