Párhoz csatlakozni lehet ma este valakikhez? Budaörs-Bicske
Sziasztok Bad Nináék! Rég találkoztunk. Mikor lenne rá lehetőség hogy a napokban találkozzunk?
Sziasztok! Nagyobb intimmel keresünk pasit harmadiknak a feleségem örömére! Pentek,vagy Szombat este .. kamusok kíméljék !
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
párt nem kerestek
(Ez egy válasz BBW3some üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 10:06

Humoros bpi telt párként keresünk a hölgy tag részére egy 3. beszálló potens méretes nagyfarkú pasit (19+) 25-45 év között aki független és imádja a nagy cicit, popsit, és ha van mit fogni egy nőn.
Humoros bpi telt párként keresünk a hölgy tag részére egy 3. beszálló potens méretes nagyfarkú pasit (19+) 25-45 év között aki független és imádja a nagy cicit, popsit, és ha van mit fogni egy nőn.
Szép Reggelt! Budapest és környékén Hölggyel - Párral szeretnék ismerkedni!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

sziasztok most 7végén raero nyitott párok vannak e itt cuckoldra nyitottan? Utazni tudok tav nem gond!
Kecskeméten párhoz társulnék kézi matatással!
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Bp 47 éves pasi vagyok szeretném újra átélni a többes élményét ,illetve akár hosszabb távra is keresek ,olyan csajszit ,hölgyet akivel akár Sw buliba is elkísérnék egymást.
Bp 47 éves pasi vagyok szeretném újra átélni a többes élményét ,illetve akár hosszabb távra is keresek ,olyan csajszit ,hölgyet akivel akár Sw buliba is elkísérnék egymást.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Hello! Pár szeretne ismerkedni pasival de csak borsodi pasi üzenetét várjuk! Adatlap szerint keresünk! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Zsolt a nevem, 196/73 20/5 helyes, ápolt, méretes, diszkrét, függeltlen pasi vagyok, nőt és párt keresek! Helyem van, utazás megoldható. Írj ha érdekel

Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,péntek este csatlakozna valós párhoz..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,péntek este csatlakozna valós párhoz..

Moto
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok . húsvéti locsolót keresünk az adatlapunk szerint de nem csak húsvétra. kellemes húsvétot mindenkinek.
Sziasztok! Szabad a ma délelőttöm, így ha volna igény egy csupasz, illatos, vastag szerszámú férfira, akkor talán egymást keressük. Szörnyen be vagyok indulva, így hatalmasat fogok végül robbanni. Párt vagy hölgyet keresek Bp-en.