Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok hozzam tudnatok jonni akar most is
irjatok uzit

Sziasztok! Ma este Budapest vagy környéki párhoz csatlakoznék hetero alapon. 39 éves, jó megjelenésű férfi vagyok.
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.

Üdv mindenkinek. Kecskeméten?
Pasit keresek harmadiknak állandó játszópajtásnak.
Párhoz csatlakoznék ma este !

Sziasztok pupákok!
Vad ágydöngetős szexhez valakinek van kedve ma este? Hetero vagyok, szóval párokat, hölgyeket keresek. Helyem van BUdapesten, XVI. kerület, Örstől 15 percre. Spontán gangbang is mehet, ha összegyűlünk max 15 főig. A lakásom minden jósággal fel van szerelkezve, de legfőképp egy 18 cm vaskos, eres dákóval, és a hordozójával: egy szexi fiatal ám annál inkább belevaló, orgiára éhező kanos csődörrel!
Kellemes magömlést minden kedves résztvevőnek!
Vad ágydöngetős szexhez valakinek van kedve ma este? Hetero vagyok, szóval párokat, hölgyeket keresek. Helyem van BUdapesten, XVI. kerület, Örstől 15 percre. Spontán gangbang is mehet, ha összegyűlünk max 15 főig. A lakásom minden jósággal fel van szerelkezve, de legfőképp egy 18 cm vaskos, eres dákóval, és a hordozójával: egy szexi fiatal ám annál inkább belevaló, orgiára éhező kanos csődörrel!
Sziasztok! Az ünnepi hétvégén egy csinos sportos párt vagy hölgyet meghívnék a balatoni(Keszthely) nyaralómba kultúrált környezetbe. Én 42 éves sportos 185/85 értelmiségi férfi. Előtte egy ismerkedő randi nem ártana
Részemről ha úgy alakul akár tartósabb barátság is lehetséges.
Kizárólag fotóval és elérhetőséggel várok érdeklődést.

Részemről ha úgy alakul akár tartósabb barátság is lehetséges.
Kizárólag fotóval és elérhetőséggel várok érdeklődést.
ppp
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 21:12
Törölt felhasználó (4703442)
VIP

Párhoz csatlakoznék ma este !

A profilodon ez saját kép?
(Ez egy válasz InstinctsProper2Mankind üzenetére (2023. 04. 01. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 22:03

Sziasztok pupákok!
Sziasztok . húsvéti locsolót keresünk az adatlapunk szerint de nem csak húsvétra. kellemes húsvétot mindenkinek.
Sziasztok!Ma keresek olyan párt termál fürdőzéshez Poroszlón,ahol a férfi tag szereti ha előtte szopatják,dugják a párját,tele élvezik a száját egy méretes szerszámmal,autóban ,szabadban.
Ma délután párral találkoznék szexkalandra!
Sziasztok.potens nagyfarku pasit keresunk mara
Sziasztok.
Pàr vagyunk ma estére keresunk pasit szimpàtia alapon ha jó többre is...
Írtam nektek privátban elérhetőséggel együtt várom vissza jelzésetek!!legyen szép napotok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 08:45
Törölt felhasználó (4703715)
VIP

Sziasztok.

Ma délután, este, párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.