Sziasztok!
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal

Sziasztok!
Ma este felé Balassagyarmat,Szécsény, Salgótarján környékén szívesen találkoznék elhanyagolt lánnyal, hölgyel, asszonnyal vagy szívesen csatlakoznék párokhoz is!!! Normális igényes pasi vagyok!
Ma este felé Balassagyarmat,Szécsény, Salgótarján környékén szívesen találkoznék elhanyagolt lánnyal, hölgyel, asszonnyal vagy szívesen csatlakoznék párokhoz is!!! Normális igényes pasi vagyok!

Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda.
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda.
Sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott ! Vannak e erre nyitott parok itt? Hely kellene utazni tudok!
sziasztok 7végén ra ero?
Sziasztok! Holnap estére keresünk Békéscsabára egy meg lévő 2 ffi+1 hölgy mellé egy harmadik férfit. Ha esetleg felkeltettük az érdeklődésedet, akkor várjuk jelentkezésedet.
Párhoz szívesen csatlakoznék :P

Sziasztok 37/43 éves par vagyunk 18-45éves korig keresünk hetero alapon nagy farku pasit pasikat a hölgy örömére vibered legyen
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm
Sziasztok. Veszprém megyei párként Vasárnap este fiatal nagyobb mérettel fiút fogadnánk a hölgy részére.
Sziasztok.Egyszer élünk,remélem találok egy olyan párt akivel kellemesen eltöltjük a rohanó világ fáradalmait.
Miskolc,Kazincbarcika környékéről keresek,de bárki szóba jöhet ha szimpatia megvan.
Miskolc,Kazincbarcika környékéről keresek,de bárki szóba jöhet ha szimpatia megvan.
Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként ma este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Diszkrét,ápolt pasiként ma este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokat keresek Fejér,Pest,Komárom megyékben hármasra! Minden jóban benne vagyok! Vagy hölgyeket,feleségeket dugnám,nyalnám,szopatnám a férj elött.
Ma estére keresek kellemes kikapcsolódási lehetőséget...
Sziasztok, jó fej párral ismerkednék ha lehet rendszeres randikhoz.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Lánnyal vagy párral ismerkednék!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott ! Vannak e erre nyitott parok itt? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok szívesen találkoznék veletek
(Ez egy válasz adrienn23 üzenetére (2023. 04. 12. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)