Topic címe: "Hármas szex férfi beszállóval HETERO"
Ennek megfelelően kicsit félrement a hirdetésed, más topicban több szerencséd lehetne, itt pont azok keresnek, akiknél bizony ott lesz a pasija/férje.
Ennek megfelelően kicsit félrement a hirdetésed, más topicban több szerencséd lehetne, itt pont azok keresnek, akiknél bizony ott lesz a pasija/férje.
Sziasztok, Ma estere keresnek holgyet/part. 37 eves, sportos, igenyes srac vagyok.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére, ma este…
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére, ma este …
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,valós párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,valós párral ismerkedne..

Moto
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Sziasztok! A mai napra is keresünk egy kedves, intelligens, ápolt férfit 27-45 év közöt, aki meglátogatna minket!

Sziasztok.! (Pécs környékén) Lányt vagy párt keresek hétvégére bár mikorra kellemes időtöltésre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Fogadni is tudok! !!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdi nyitott 35-60 közötti esetleg idősebb párhoz házaspárhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy dupla örömére kényeztetéséhez. Ha taliznátok egy mindenre nyitott ápolt diszkrét férfival írjatok privát üzenetet.
Ma estére Szekszárdi nyitott 35-60 közötti esetleg idősebb párhoz házaspárhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy dupla örömére kényeztetéséhez. Ha taliznátok egy mindenre nyitott ápolt diszkrét férfival írjatok privát üzenetet.
Sziasztok.Ma napközben nővel,párral találkoznék Egerben a Termál strandon.Magas sportos pasi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Szeretnék párral ismerkedni, szívesen lennék a harmadik fél.
Sziasztok !
Dugható feleséget keresek ma este.
Helyem van de utazni is tudok.
Dugható feleséget keresek ma este.
Helyem van de utazni is tudok.
Sziasztok!
Ma este Győrből keresek hölgyet, párt!
Igényes, izmos, ápolt, diszkrét pasi vagyok! Hely, autó van!
Írjatok
Ma este Győrből keresek hölgyet, párt!
Igényes, izmos, ápolt, diszkrét pasi vagyok! Hely, autó van!
Írjatok
Sziasztok ,Szombat estére szeretnék találni Bp-i elhanyagolt anyukát, ,nőt, vagy egy szimpatikus párt.
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok ma délutánra/ estére keresek párt vagy lányt.
28eves sportos nagyfarku srác vagyok
28eves sportos nagyfarku srác vagyok
Sziasztok feleseget dugnek használnék a férje elott(cuckold) Ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Szombat este szívesen beszállnék egy párhoz Budapesten. 30-as, sportos, igényes és ápolt pasi vagyok.