Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Péntektől vasárnapig Nyíregyházán leszünk a feleségemmel.. Harmadiknak nagy intimmel keresünk pasit feleségem örömére!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Keresek Kecskemét környékén párt , hölgyet minden jóra. Május 9-én napközben.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Veszprém és Győr-Moson -Sopron megyében. Egyenlőre csak utazni tudok!
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.

A topic címét nem nagyon sikerült értelmezned! Az összes rovat tele van buzgárral, miért trollkodtok bele oda is, ahol világosan látható a cím alapján, hogy hetero.
(Ez egy válasz janija88 üzenetére (2023. 05. 03. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 13:04

Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen!
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Dunaharaszti
Hello! 40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni komolyan. Borsodi pasit keresünk! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok. Párt keresek aki bevezetne a 3as adta örömökben. Az sem gond ha az eleinte csak kukkolhatom őket! 21/F képek infó az adatlapomon!

Sziasztok.Ma este is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár minden finom jó dolgokra .
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
A többit privátba megbeszéljük
Laca
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
A többit privátba megbeszéljük
Laca
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen!
Dunaharaszti
Dunaharaszti
Sziasztok!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!
Sziasztok ma este Kapuváron Győr moson Sopron megyében vendégül látnék párokat igényes sportos pasi vagyok 37 éves
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Szabolcs megye.