Budapesten par?
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Olyan keresk aki meglepné a feleségét egy nagy szerszámú pasival.
Sziasztok, szívesen szinesiteném párok intim életét ma este...
Sziasztok,Bajai független, fiatalos pasi vagyok,jó fej páros diszkrét társasága lennék ha lehet hosszabb távon.
Sziasztok! Holnapi nap Ráckeve környékèn keresünk fiatal!!! srácot többes orálhoz
Keresünk helyel rendelkező férfit, max 50 éves korig nem az ország másik feléből. Ne a farkadról küldj képet, inkább egész alakos, de arcképes fotó feltétlenül szükséges. A képpel nem rendelkező jelentkezéseket töröljük.
sziasztok
Szívesen tölteném a ma estét éjszakát egy (házas)párral izgalmas kalandozásra eldugott helyen vagy kocsiban vagy nálam tálatok lényeg hogy izzon a levegő az erotikától 30 éves sportos alkatú ápolt megbízható diszkrét extra méretű potens HETERÓ srác vagyok írjatok rám privátban nyugodtan pontos elképzeléssel : )
Szívesen tölteném a ma estét éjszakát egy (házas)párral izgalmas kalandozásra eldugott helyen vagy kocsiban vagy nálam tálatok lényeg hogy izzon a levegő az erotikától 30 éves sportos alkatú ápolt megbízható diszkrét extra méretű potens HETERÓ srác vagyok írjatok rám privátban nyugodtan pontos elképzeléssel : )
Ma este remegésig, sorozatorgazmusig nyalnék, ujjaznék, kényeztetnék hölgyet aki igényt tart rá Miskolcon és környékén
Lehet jelentkezni.
Lehet jelentkezni.
Sziasztok! Izgalmas szexre csatlakoznék párhoz, ma este! Heves és környező megyékben.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!Párt keresek ma a Tisza tónál poroszló,sarud,strandolás,napozás,lángosozás,szex smile Magas sportos nagy méretű pasival.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak a aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar. Köszönöm.
Ma este szívesen csatlakoznèk párhoz Bp. Pest megye környékén utazni tudok
Pàrként keresünk kedves fiatal fiút Miskolc, Barcika környékén
Sziasztok, jövő héten szerdán esetleg PÀR aki pasit keres? Budapest és környéken.
Sziasztok! Ma este esetleg egy párnak volna kedve találkozni velem?
Sziasztok! Én és egy legjobb haverom keresnénk nőt, esetleg párt a hölgy örömére.
Szombathely-Sopron vasútvonalon.
22-23 évesek vagyunk, akik szívesen kényeztetnének egy nőt egyszerre. (Tudom, ez egy hármas szexes téma, párokhoz csatlakozással)..
Szombathely-Sopron vasútvonalon.
22-23 évesek vagyunk, akik szívesen kényeztetnének egy nőt egyszerre. (Tudom, ez egy hármas szexes téma, párokhoz csatlakozással)..
Sziasztok!
Ma estére párt vagy lányt keresek. (Budapest)
Ma estére párt vagy lányt keresek. (Budapest)