Sziasztok. 40es egyedülálló férfiként keresek párt , ma estére. Többesben tapasztalt vagyok. Kizárólag hetero alapon. Békés megye előnybe
Hello!
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sziasztok ma estére 10 után hellyel rendelkező hetero vagy enyhe bi pasit keresünk 3 nak a hölgy örömére legfőképp
Ma este pár?)
(Ez egy válasz zolcsi19 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 21:43

Vasárnap este párt fogadnék. Ha csak nincs hol, de van kivel, és szeretnél egy kukkolot, de ha szeretnéd akár harmadiknak is. 13-kerulet :
Sziasztok. Jön most valaki a kifutóhoz?
Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek ma délutánra 3as játékokhoz vagy egy kis cuckoldra
helyem van de utazás is megoldható
kitartó ápolt igényes srác
Hölgyet, párt keresek ma délutánra 3as játékokhoz vagy egy kis cuckoldra

Ma, holnap szexpartnere(i)m keresem szexi pár, hölgy személyében tabumentes szexkalandra. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Mára keresek partnert nő vagy párt személyében Pest megyéből.
28eves 189/85kg. Kék szemű srác vagyok.
Nagy intimmel
28eves 189/85kg. Kék szemű srác vagyok.
Nagy intimmel
Hali. Párhoz csatlakoznék kezdő vagyok a hármas téren, így olyat keresek aki tudja mit szeretne és bevezetne a dolgokba! 21/F képek az adatlapomon. Egyéb elérhetőségek: google chat. Utazni tudok helyet sajnos nemtudok biztosítani.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben!
Keress üzenetben!
szeretem a szerepjátékokat ,olyan párt keresek akik ilyenben benne vannak.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Érdekel! Szállítás megoldott!
Vasárnap este párt fogadnék. Ha csak nincs hol, de van kivel, és szeretnél egy kukkolot, de ha szeretnéd akár harmadiknak is. 13-kerulet :
Debreceni kiruccanasunkhoz(majus 18. delutan es este)ferfit keresunk tarsasagnak az adatlapunk alapjan.Valaszolni csak azoknak fogunk akik a leirtaknak megfelelnek,kivetel nincs.Biszex erdeklodes elonyben.Szimpatikus par is szoba johet,bar ilyen tapasztalatunk nincs de ideje ezen valtoztatni..

Kedves, helyes fiatal fiukent keresek NAGY BIMBOUDVAROS párt

Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére .
Adatlapot kérlek olvass,ha ma akarsz dugni akkor nem minket keresel. Több 100 kilóméterről ne írj,arra járok fuvarba kíméljenek. Győr és Komárom megye max..
30-50 éves korig keresünk..
Köszi ,hogy elolvastad..
Adatlapot kérlek olvass,ha ma akarsz dugni akkor nem minket keresel. Több 100 kilóméterről ne írj,arra járok fuvarba kíméljenek. Győr és Komárom megye max..
30-50 éves korig keresünk..
Köszi ,hogy elolvastad..
Sziasztok 28 éves pest megyei pasi párt fogadna
Sziasztok.Ma este olyan párt keresek Sarudon a Tisza tónál autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte szopatják,dugják élveztetik el egy méretes szerszámmal.