Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Párt kukkolnék diszkréten, Budapest és környékén!
Hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkező párok partnere lennék... smile
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresek egy hölgyet vagy párt kellemes kikapcsolódásra. Kulturált helyem is 11 kerületben, de utazni is tudok. Kellemes formás vagy testesebb nők is bejönnek! Érezzük jól magunkat.
Hajdúszoboszlón ma vagy kedd este hölgyet kényeztetnek, akár a férj jelenlétében!Imádok nyalni!!!
Sziasztok 7 kerben fogadnék párt vagy hölgyet 28f/19/5
Most Pesten pár aki kalandozna? Fogadnék a 13-keruletben

Sziasztok! Én egy 23 éves kecskeméti srác vagyok. Szívesen beszállnék párokhoz harmadiknak a hölgy örömére, Kecskemét és környékén. Helyem nincs sajnos.
Velencenel párt keresek
Nudi strandon van valaki?
Nudi strandon van valaki?
Sziasztok. 40es egyedülálló férfiként keresek párt , ma estére. Többesben tapasztalt vagyok. Kizárólag hetero alapon. Békés megye előnybe
Hello!
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sziasztok ma estére 10 után hellyel rendelkező hetero vagy enyhe bi pasit keresünk 3 nak a hölgy örömére legfőképp
Ma este pár?)
(Ez egy válasz zolcsi19 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 21:43

Vasárnap este párt fogadnék. Ha csak nincs hol, de van kivel, és szeretnél egy kukkolot, de ha szeretnéd akár harmadiknak is. 13-kerulet :
Sziasztok. Jön most valaki a kifutóhoz?
Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek ma délutánra 3as játékokhoz vagy egy kis cuckoldra
helyem van de utazás is megoldható
kitartó ápolt igényes srác
Hölgyet, párt keresek ma délutánra 3as játékokhoz vagy egy kis cuckoldra

Ma, holnap szexpartnere(i)m keresem szexi pár, hölgy személyében tabumentes szexkalandra. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Mára keresek partnert nő vagy párt személyében Pest megyéből.
28eves 189/85kg. Kék szemű srác vagyok.
Nagy intimmel
28eves 189/85kg. Kék szemű srác vagyok.
Nagy intimmel
Hali. Párhoz csatlakoznék kezdő vagyok a hármas téren, így olyat keresek aki tudja mit szeretne és bevezetne a dolgokba! 21/F képek az adatlapomon. Egyéb elérhetőségek: google chat. Utazni tudok helyet sajnos nemtudok biztosítani.