Ma délután BP 8.ker, párhoz csatlakoznék

Párt fogadnék napközben a héten, Dunaújvárosban!
Érett nő Szentesen v környékén??... 27 éves srác
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párhoz, főleg Debrecen és környékén csatlakoznék a hölgy örömére, esetleg enyhe bi. is belefér.Igényes, diszkrét vagyok. Privátban keressük egymást.
Sziasztok! Holnap (kedd) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Hódmezővásárhelyen vagy környékén párral ismerkednék.

Csak a hölgy örömére párhoz társulnék, megszínesítendő házaséletüket
Kizárólag napközbeni találka jöhet szóba.

Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Párt kukkolnék diszkréten, Budapest és környékén!
Hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkező párok partnere lennék... smile
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresek egy hölgyet vagy párt kellemes kikapcsolódásra. Kulturált helyem is 11 kerületben, de utazni is tudok. Kellemes formás vagy testesebb nők is bejönnek! Érezzük jól magunkat.
Hajdúszoboszlón ma vagy kedd este hölgyet kényeztetnek, akár a férj jelenlétében!Imádok nyalni!!!
Sziasztok 7 kerben fogadnék párt vagy hölgyet 28f/19/5
Most Pesten pár aki kalandozna? Fogadnék a 13-keruletben

Sziasztok! Én egy 23 éves kecskeméti srác vagyok. Szívesen beszállnék párokhoz harmadiknak a hölgy örömére, Kecskemét és környékén. Helyem nincs sajnos.