Sziasztok! Debrecen s vonzáskörzetében ismerkednék párokkal!
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Hali párokhoz csatlakoznak ma este Budapesten
Hali pártokhoz csatlakoznak ma este Budapesten
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Hétfőn Dunakeszi, Gödöllő, Pásztó, Salgótarján környékén találkoznék hölgyel, vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Mindenkinek!!
Hétfőn Dunakeszi, Gödöllő, Pásztó, Salgótarján környékén találkoznék hölgyel, vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Mindenkinek!!
Sziasztok! Várom ma egész nap hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Olyan házaspárt keresek ,ahol aférj meglepné a feleségét egy nagy farkú pasival. N
Sziasztok! Párhoz beszállnék tapasztalattal
Képek adatlapomon!

Sziasztok holnap napközben keresünk párokat vagy pasit pasikat mi 37/42
Sziasztok!holnap este szivesen venném egy megbízható kedves pár társaságát,adatlapomon fotók valósak.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Hármashoz keresünk bi pasit (orál erejéig). Tatán élünk, utazni tudj! Merj fotót küldeni és találkozni is. Holnap este ráérünk!
Sziasztok!Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz!!! Csak olyanok írjanak akik nem tűnnek el mikor a találkozóra kerül a sor!! Szép estét!!

Sziasztok! Hétvégén szívesen kalandoznék párokkal, ápolt, intelligens, potens férfi vagyok. Részletek privátban!
Mostanság Bp-en pár vagy nő tudna mit kezdeni egy vastag, csupasz farkú, igényes férfival? Autóval vagyok.

Dunavarsány dunapart!
Ha van kivel de nincs hol.....párokat szívesen látnék huncutkodnék
Ha van kivel de nincs hol.....párokat szívesen látnék huncutkodnék
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , de csak sima kukkolásért is cserébe !
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca