Párt keresek hetero alapon.
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , de csak sima kukkolásért is cserébe !
Ma vagy szombat estére keresünk haverommal párt vagy nőt
hetero alapon
hetero alapon
Holnapra keresek párt, hölgy örömére! Miskolc, hely ok.
Sziasztok!Holgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék,ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!Akar csak Kukkolás is érdekelne

Sziasztok ma estére keresnék párt Pesten vag Pest megyében utazni tudok
Adatlap szerint keresnénk!
Olvass mielőtt írsz!
Olvass mielőtt írsz!

Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok!Szombaton párt keresek napközben 6 ker és környékén.Magas sportos pasi nagy mérettel
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Párokat, hölgyeket fogadnék 13-keruleti lakasomban péntek/szombat. Akár napközben is, de este is. Vagy ha csak nincs hol lennetek és kellene egy hely (kukkolassal)
Sportos 40 es pasi játszótársat keres magas vékony extra méret kizárólag sportos partnereket keresek hetero alapon Budapest ,Telki Zsámbék
üdv : P

Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok holnap napközben keresünk párokat vagy pasit pasikat mi 37/42
Sziasztok! Debrecen s vonzáskörzetében ismerkednék párokkal!
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Hali párokhoz csatlakoznak ma este Budapesten
Hali pártokhoz csatlakoznak ma este Budapesten
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Hétfőn Dunakeszi, Gödöllő, Pásztó, Salgótarján környékén találkoznék hölgyel, vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Mindenkinek!!
Hétfőn Dunakeszi, Gödöllő, Pásztó, Salgótarján környékén találkoznék hölgyel, vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Mindenkinek!!