Sziasztok szívesen találkoznák ha lehet
(Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 14. vasárnap 19:40

Sziasztok!Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz, párok társaságát is szívesen vennénk!!! Csak olyanok írjanak akik nem tűnnek el mikor a találkozóra kerül a sor!! Szép estét Mindenkinek!!

Adatlap szerint keresnénk!
Olvasni tudás előny!

Olvasni tudás előny!

Partnert keresek.
Sziasztok!
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk potens férfiakat lehetőleg a közelünkből.
Sziasztok!Ma délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén találkoznék hölgyel vagy csatlakoznék párokhoz, hely van!
Szép napot mindenkinek!!
Szép napot mindenkinek!!

Jò estét
Érden és környékén keresnék Hölgyet, Párt keresnék, aki szereti ha hosszú ideig kényeztetik, normális jókedvű kikapcsolodásra ma estére. És csak aki tényleg találkozna is.

sziasztok feleseget kényeztetnek a ferje elott akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz, párok társaságát is szívesen vennénk!!! Csak olyanok írjanak akik nem tűnnek el mikor a találkozóra kerül a sor!! Szép estét Mindenkinek!!

Sziasztok! Mai napra még mindig keresek párt

Sziasztok szívesen beszállnék párhoz harmadiknak. 45 éves pasi vagyok imádom a szexet főleg adni szeretek.
Ha esetleg volna kedve ismerkedni egy párnak az itt megtalál privátban és küldöm a telefonszámom fotóm és ezt el is várom viszont.
Ha esetleg volna kedve ismerkedni egy párnak az itt megtalál privátban és küldöm a telefonszámom fotóm és ezt el is várom viszont.
Sziasztok!
Mai nap folyamàn, Hölgyet, pàrt vendègűl làtnèk otthonomban, szauna, jakuzzi....
"Textilben" textìlmentesen...
Mai nap folyamàn, Hölgyet, pàrt vendègűl làtnèk otthonomban, szauna, jakuzzi....
"Textilben" textìlmentesen...
Holnap délelőtt lenne pár akihez csatlakzhatok
Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén keresek ma párt.
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Buegerland tartományból, Oberwart és környékén,
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék Székesfehérvár környékéről elsősorban a hölgy örömére.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Lányt vagy párt keresek kellemes időtöltésre óriási arcpakolásokra spriccelésekre, közös élvezetekre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Utazni és Fogadni is tudok!
Sziasztok ma Pesten futárkodok keresek olyan partnert akivel a kocsiban el lennénk átlagos alkat 180 magas 78 kg 17 es farok nagy makkal kérlek írj privát üzenetet köszönöm